Finalitza el curs escolar més atípic a Lliçà de Vall

Dimecres, 23 de juny de 2021 a les 09:23

Durant tot aquest curs s'han confinat un total de 30 grups entre els quatre centres educatius del municipi. L'Ajuntament té un detall amb tot l'alumnat per agrair l'esforç dels darrers mesos.

Ahir va acabar el curs escolar més atípic de tots a Lliçà de Vall. Marcat per les mesures de prevenció contra la Covid-19, tota la comunitat educativa s'ha hagut d'adaptar a les mascaretes, el gel hidroalcohòlic i als grups bombolla. Els centres educatius de Lliçà de Vall han patit, com la resta de centres del país, les conseqüències d'una pandèmia que ha marcat la vida escolar. Un total de 30 grups s'han hagut de confinar des del setembre del 2020 fins aquest mateix juny: 15 a l'Institut El Vern, 13 a l'Escola Les Llisses, 2 a l'Escola Els Vinyals i, per sort, cap de l'Escola Bressol Els Ninots. Durant tota aquesta temporada, l'Ajuntament ha col·laborat activament amb els centres educatius per fer front a aquesta situació reforçant els torns de neteja d'espais, comprant material de protecció i desinfecció i cedint El Kaliu per realitzar les proves PCR que van haver de realitzar els infants i adolescents, entre d'altres accions.

L'Ajuntament de Lliçà de Vall ha volgut tenir un detall amb l'alumnat dels quatre centres per tal d'agrair l'esforç que han posat en aquest curs tan complicat. Als alumnes més petits, de l'Escola Bressol i les escoles de primària, se'ls ha fet entrega d'un petit test amb unes llavors de flors silvestres per plantar a casa. En canvi, els i les joves de l'Institut El Vern han rebut un braçalet amb el missatge "Repte Aconseguit!". L'alcaldessa i regidora d'educació, Marta Bertran, assegura que "en un any tan difícil i excepcional, les escoles, l'alumnat i les famílies han fet un gran esforç" i que "cal reconèixer la bona voluntat i predisposició que ha tingut tota la comunitat educativa". 

L'Ajuntament de Lliçà de Vall i la Regidoria d'Educació volen desitjar unes bones vacances als equips docents, els alumnes i les famílies. Ens retrobem al setembre!

Darrera actualització: 23.06.2021 | 09:27