Es prohibeix la circulació de vehicles al voltant de l'Escola Les Llisses durant l'horari d'entrada i sortida de l'alumnat

Dimecres, 13 d'octubre de 2021 a les 14:45

A partir de demà, 14 d'octubre, els vehicles no podran circular pels carrers Montsià i Ebre entre les franges horàries determinades per tal de reforçar la seguretat de l'alumnat

L'Ajuntament de Lliçà de Vall avança en matèria de pacificació del trànsit i millora de l'entorn escolar. En aquest sentit, la circulació de vehicles al voltant de l'Escola Les Llisses quedarà prohibida durant les hores d'entrada i sortida de l'alumnat. Els vials afectats seran el carrer Montsià i el carrer Ebre, les dues vies que voregen l'escola per la part de darrera. Aquesta prohibició afecta tant als vehicles que vulguin accedir als carrers esmentats com als que es trobin estacionats en aquests carrers. Cap vehicle podrà circular per aquests vials durant els períodes fixats.

Concretament, la prohibició serà entre les 8.45 i les 9.05 hores al matí, les 12.25 i les 12.45 hores a la sortida per dinar, les 14.45 i les 15.05 hores al retorn de dinar i finalment les 16.25 i les 16.45 hores a la tarda.

El motiu d’aquesta mesura és reforçar la seguretat de l'alumnat a les hores d’entrada i sortida del centre escolar, i el seu incompliment serà denunciat administrativament segons l’article 152 del Reglament General de Circulació (no obeir un senyal de circulació prohibida per a tota classe de vehicles) amb un import de 200€.

Darrera actualització: 13.10.2021 | 15:01