Es crema un dels busos de línia de Lliçà de Vall

Divendres, 3 de maig de 2024 a les 12:25

El vehicle, propietat de l’empresa Sagalés, va cremar-se ahir a la tarda

 

Ahir a la tarda, un dels busos que fa el servei de la LV2 del Transport Urbà de Lliçà de Vall va calcinar-se pràcticament fins a la totalitat. En el moment de l’incendi el bus no duia cap passatger i el conductor en va sortir il·lès. Els fets van ocórrer prop de l’avinguda Cantallops.
Segons sembla, la màquina expenedora de bitllets va cremar-se per dins i va originar l’incendi que va cremar el vehicle. Tres dotacions dels Bombers es van desplaçar fins a la zona per apagar el foc. Amb tot, pocs minuts després de les 4 de la tarda ja han donat el foc per extingit. Les flames també van afectar parcialment un arbre que hi havia al costat del lloc on va quedar aturat el vehicle. El foc va generar una gran columna de fum negre que era visible a força distància. També hi va actuar la Policia Local de Lliçà de Vall.
L’Ajuntament de Lliçà de Vall ja s’ha posat en contacte amb Sagalés, propietària del vehicle i encarregada del servei, per tal d’aclarir els fets i evitar que succeeixin més incidents d’aquesta gravetat.

Millores en els busos e7 i e21

Per altra banda, des del 2 de maig, el Departament de Territori ha incrementat l’oferta de les línies de bus exprés e7 i e21 que enllacen els pobles de la Vall del Tenes, Parets i Mollet amb Barcelona, respectivament. La millora del servei implica més expedicions -gairebé es doblen les actuals- una major freqüència de pas i més hores de servei al llarg del dia, i la supressió de les línies 302, 303 i 320; així com les parades on es aturaven aquestes expedicions. El servei està operat per l’empresa Sagalés.

A Lliçà de Vall, l’e7(Vall del Tenes - Barcelona) donarà servei a les parades de Can Coll, Biblioteca i s’ha recuperat la parada de Bosc Codern (que inicialment quedava sense servei) i el 330 (Mollet - Granollers) donarà servei a les parades de l'avinguda Catalunya, Can Coll i el polígon Can Nadal. Des de l’Ajuntament de Lliçà de Vall s'estan reclamant més expedicions a la línia 330 per tal de cobrir les necessitats actuals dels veïns.
 

Darrera actualització: 03.05.2024 | 12:42