El Transport Urbà de Lliçà de Vall amplia les expedicions i modifica el recorregut de la línia 2

Dijous, 31 d'agost de 2023 a les 12:45

El servei reprendrà el funcionament el dilluns 4 de setembre

El servei de bus del Transport Urbà municipal de Lliçà de Vall engega la seva segona temporada de funcionament amb dues novetats molt destacades. Des d’aquest setembre hi haurà cinc noves expedicions i més freqüència de pas. D’aquesta manera, a les dues expedicions del matí i una de tarda que feia cada línia, se n’afegiran entre dues i tres expedicions més a la tarda.

La segona novetat d’aquest inici de curs serà la modificació de la línia 2 del servei de bus. En aquesta s’han canviat o suprimit de lloc algunes de les parades per tal que el trajecte sigui més curt i, per tant, més ràpid de realitzar. En tots els casos, el desplaçament que s’ha de realitzar a peu fins la parada actual és inferior a 5 minuts.

A partir del pròxim dilluns, 4 de setembre, el servei tornarà a estar en funcionament. Pel 2024, funcionarà tots els dies feiners de l’any excepte l’agost, donant cobertura així al mes de juliol.

Els abonaments segueixen sent els mateixos que fins ara. Des de l’Ajuntament de Lliçà de Vall es recorda que aquells infants i joves d’entre 4 i 16 anys (ambdós inclosos) poden adquirir la targeta T-16, la qual permet fer un nombre il·limitat de viatges de manera gratuïta. Es pot tramitar a través del web www.t-16.cat

Per aquells veïns del barri de Bosc Codern hi ha la possibilitat d’agafar el bus 302 de Sagalés per arribar fins el centre (per exemple, a les 7.38 del matí per a l’entrada de l’Institut).

Totes les parades de les dues línies del servei apareixen a Google Maps, on es podran consultar els horaris fent clic al damunt.

Darrera actualització: 31.08.2023 | 12:51