El recapte contra el càncer infantil “Xocolatada Solidària” aconsegueix 2084 euros a les escoles bressol i primària de Lliçà de Vall

Dimarts, 1 de juny de 2021 a les 14:40

Enguany la xocolatada s’ha substituït pel donatiu d’una galeta personalitzada per part de l’Ajuntament a tots els infants.

La iniciativa solidària per recaptar fons per la recerca contra el càncer infantil “Xocolatada Solidàriaaconsegueix un total de 2084,45 euros a les escoles de Lliçà de Vall. La iniciativa, propulsada conjuntament entre l’associació “La Lluita d’Arnau” i l’Ajuntament de Lliçà de Vall, ha tingut un format diferent aquest any en motiu de la Covid-19. Concretament, aquest any s’ha substituït la xocolata desfeta per una galeta personalitzada que s’ha entregat a cada infant de les escoles bressol i de primària del municipi feta per la pastisseria Gallecs Dolç, qui també ha col·laborat en la iniciativa.

Entre Els Nitots, Les Llisses i Els Vinyals s’ha aconseguit una recaptació final de 2084,45€ que aniran destinats a l’Hospital Sant Joan de Déu per tal de seguir amb la recerca i la innovació en els tractament de la lluita contra el càncer infantil.

Darrera actualització: 01.06.2021 | 14:44