El número 152 de La Veu repassa els mesos de gener i febrer

Divendres, 25 de març de 2022 a les 14:53

El tema central recull una infografia sobre el futur de Can Coll

Aquesta setmana ha finalitzat el repartiment del butlletí municipal La Veu a totes les llars de Lliçà de Vall. En el seu número 152, la revista fa un repàs de les notícies més destacades dels mesos de gener i febrer.

En l'apartat de Persones hi destaquen les activitats de joventut i les sessions de lectura de la biblioteca, així com un resum del projecte Erasmus+ del qual participa l'escola Les Llisses. A l'apartat de Territori s'hi recullen les notícies sobre els projectes d'obres de l'Ajuntament de Lliçà de Vall i s'expliquen els treballs d'obertura de les franges de protecció forestal, entre d'altres.

El tema central recull una infografia que explica les diferents parts de l'equipament de Can Coll, tant de la masia com de l'entorn de la finca, i estableix quina és la previsió de la seva obertura al públic. D'aquesta manera, l'Ajuntament vol mostrar a la ciutadania de Lliçà de Vall en quin moment podran gaudir d'aquest edifici. El més immediat serà la reforma del jardí nord i de les cavallerisses, mentre que l'interior de la masia s'espera que s'adeqüi a llarg termini.

Finalment, aquesta edició difon l'entrevista realitzada a Irene Navarro, persona al capdavant de l'organització La Lluita d'Arnau. 

Podeu accedir a la versió digital en aquest enllaç.

Darrera actualització: 25.03.2022 | 15:02