El Kaliu estrena el servei "Acompanya'm" per al suport emocional i la salut mental dels joves

Dimarts, 6 de setembre de 2022 a les 13:46

El servei es donarà dues vegades al mes i pretén crear un espai de confiança i de referència a través d'una atenció individualitzada segons les necessitats de cada persona

Els dilluns, cada quinze dies, El Kaliu acollirà un nou servei anomenat "Acompanya'm", un projecte destinat a l'acompanyament emocional i la salut mental dels joves on, a través de sessions d'atenció individualitzada, els assistents podran tractar temes com les relacions socials i familiars, les xarxes socials, l'autoestima i l'autoconeixement, la gestió de les emocions, les addiccions, les relacions afectives i sexuals, i el gènere i l'empoderament, entre d'altres. Els objectius d'aquest projecte son la creació d'un espai de suport i acompanyament emocional individual per a joves que facin demanda o siguin derivats, oferir atenció i acompanyament individual en les seves necessitats i en aquelles que es valorin al llarg del procés i la coordinació amb la xarxa de recursos i professionals de referència i les famílies, sempre que sigui necessari.

Per a participar en el servei de suport emocional Acompanya'm, caldrà inscriure's en un formulari i des d'El Kaliu s'aniran oferint hores de visita. El servei serà el primer i el tercer dilluns de cada mes, entre les 16h i les 20h. Els nois i noies de 12 i 13 anys necessitaran l'autorització dels tutors legals per a poder participar-hi. Us farem arribar aquesta autorització un cop us hàgiu inscrit.
Tot i que encara no s'ha començat a gestionar l'agenda de la terapeuta, podeu inscriure's i demanar visita:

 https://forms.gle/GeuSV6ProkAbGF6x

 

Darrera actualització: 07.09.2022 | 08:40