El delegat del govern, Joan Borràs, visita Lliçà de Vall

Divendres, 17 de març de 2023 a les 14:10

En la seva visita l'han acompanyat l'alcaldessa i els regidors de l'equip de govern, amb qui han tractat temes d'interès municipal i reptes de futur

Aquest matí, el delegat del govern de la Generalitat a la provincia de Barcelona, el senyor Joan Borràs i Alborch, ha visitat Lliçà de Vall, on s'ha reunit amb l'alcaldessa, Marta Bertran i Ramon, i la resta de membres del govern. 

Durant la trobada s'ha realitzat una reunió de treball, on s'han tractat temes d'interès municipal, com la preservació de l'entorn i el desenvolupament empresarial, així com també reptes de futur del poble.

Posteriorment, s'ha realitzat una visita a Can Coll, on el delegat ha pogut veure en primera persona les obres del jardí de Can Coll i també l'interior de la masia, moment en que l'equip de govern li ha transmès les necessitats de restauració i preservació que té l'espai i on s'ha aprofitat per demanar el suport de la Generalitat de Catalunya. També ha pogut veure la reforma de la Plaça de la Vila.

Finalment, s'ha realitzat la signatura al llibre d'honor de l'Ajuntament i l'alcaldessa ha lliurat un detall consistent en productes de Lliçà de Vall. 

Darrera actualització: 17.03.2023 | 14:52