El Consell d’infants i adolescents de Lliçà de Vall estrena nova pàgina web

Dijous, 15 de febrer de 2024 a les 12:55

La presentació es va fer al ple extraordinari de gener

El passat 18 de gener va tenir lloc el ple extraordinari del Consell d’infants i adolescents de Lliçà de Vall. Al ple hi van assistir els membres del Consell i també part de l’equip de govern, encapçalat per l’alcalde Ferran Ballestà i la regidora d’Educació Eva Oms.

En aquest ple, els consellers i consellers van presentar tot un seguit de propostes de millora pel municipi, com ara la instal·lació de porteries de futbol a la zona centre del municipi, la creació de més pipicans, fonts i xarxes als parcs, la incorporació d’una plataforma per a la tirolina del parc de la plaça o la creació d’un carril bici entre Can Vilardebò i els Vinyals, entre d’altres.

Els consellers i conselleres també van presentar la proposta que desenvoluparan durant aquest curs anomenada “La Caminada”. Ells i elles seran els encarregats de recollir informació i propostes per al projecte a través de les diferents bústies que habilitaran per fer-ho, així com també per rebre altres propostes de millora o inquietuds que puguin tenir els infants i adolescents del nostre municipi. Aquestes bústies estan col·locades tant a les dues escoles de primària i a l’institut, com també al Casal de Joves El Kaliu i a l’Ajuntament, a les quals aquells estudiants que ho vulguin, poden deixar les seves propostes.

Finalment, el ple va presentar la nova pàgina web de la que disposen. Aquesta eina servirà per donar visibilitat a la feina que es fa des del Consell i també per facilitar la comunicació amb la resta de la ciutadania. L’enllaç per accedir-hi és https://consellinfants.llissadevall.cat/

Darrera actualització: 15.02.2024 | 14:39