El concurs d'Instagram "#gaudirllissadevall" ja té guanyadors i guanyadora

Divendres, 9 de juliol de 2021 a les 14:45

El jurat ha hagut de deliberar entre més d'un centenar de fotografies

El concurs d'Instagram "#gaudirllissadevall", organitzat durant el mes de juny dins els actes del Dia Mundial del Medi Ambient, ja té les seves persones guanyadores. El jurat ha hagut de deliberar entre més d'un centenar d'obres, i han destacat la gran qualitat de moltes d'elles.

Els premiats/des són:

  • Categoria de Paisatge: Jaume Codina, amb una imatge de Santa Maria del Vallès. El jurat valora la composició de la imatge, l’enquadrament, el viatge visual que té la fotografia des del camí fins la casa, el bon joc de la llum i les ombres. A més a més, es destaca que sigui un lloc representatiu de Lliçà de Vall.
  • Categoria Detall Natural: Tomás Martos, amb una imatge en primer pla de dos ocells en un arbre. El jurat valora la coherència de la paleta de colors que conformen la imatge, així com l’objecte de la foto, els volums de la imatge i la llum. S’aprecia la qualitat a l’hora de saber disparar la foto en el moment oportú per captar el moment.
  • Categoria Detall Històric: Maite Mujal, amb una imatge de la masia de Can Canyet. El jurat ha valorat que la imatge recollís un espai representatiu de Lliçà de Vall. També la qualitat en la llum de la imatge, en especial la dels núvols i a la façana de la masia. Se’n destaca la textura del cel.
  • Categoria Crítica Ambiental: Jaume Codina, amb una imatge d'uns pals d'electricitat. El jurat valora l’excel·lent composició de la fotografia, l’originalitat i la qualitat fotogràfica. Es considera que fa una bona crítica ambiental del pas de l’ésser humà pel medi natural. També es considera que els colors de la imatge són els adients per generar sensació de crítica.

Darrera actualització: 09.07.2021 | 14:48