El CEIM i el CEAM obren inscripcions per la propera temporada

Dijous, 5 d'agost de 2021 a les 13:36

Les activitats esportives d'adults començaran el 2 de setembre, mentre que les infantils ho faran a l'octubre. 

El pròxim 2 de setembre donaran el tret de sortida les activitats del Centre d'Esports per a Adults i Gent Gran Municipal (CEAM). Les activitats es faran de setembre a juliol, i el seu cost serà de 30€ en concepte de matrícula i 22€ al mes segons condicions de la persona participant. Les activitats es faran al gimnàs del Poliesportiu i a Can Magarola.

En el cas del Centre d'Esports Infantil Municipal (CEIM), les activitats començaran a l'octubre i enguany tenen dues novetats: el rocòdrom i l'escoleta de bicicleta, tots dos oberts a infants de 6 a 11 anys. La inscripció és oberta fins al 20 de setembre i hi ha limitació de participants. En aquest cas, el preu serà de 12€ en concepte de matricula i 11€ de mensualitat.

Per a formalitzar la inscripció cal entregar a la recepció de l’Ajuntament o a Can Magarola la documentació adjunta amb totes les dades que es demanen. Es recomana, però, fer-ho telemàticament a través de la Seu Electrònica, mitjançant una instància general i adjuntant els documents d’inscripció (full d’inscripció + fotografia).

Darrera actualització: 03.09.2021 | 14:10