El CEIM i el CEAM obren inscripcions per aquesta temporada

Divendres, 2 de setembre de 2022 a les 18:04

Les activitats esportives d'adults han començat aquest dijous, mentre que les infantils ho faran a l'octubre.

Aquesta setmana han començat les activitats del Centre d'Esports per a Adults i Gent Gran Municipal (CEAM). Les activitats es faran de setembre a juliol, i el seu cost serà de 30€ en concepte de matrícula i 22€ al mes segons condicions de la persona participant. Les activitats es faran al gimnàs del Poliesportiu i a Can Magarola.

En el cas del Centre d'Esports Infantil Municipal (CEIM), les activitats començaran a l'octubre i enguany també inclouen el rocòdrom, una iniciativa nascuda el curs passat i oberta a infants de 6 a 11 anys. La inscripció és oberta fins al 23 de setembre i hi ha limitació de participants. En aquest cas, el preu serà de 12€ en concepte de matricula i 11€ de mensualitat. Més tard, per a aquelles persones que s'hi hagin inscrit, hi haurà una reunió informativa el dimarts 27 de setembre a les 17 h a El Kaliu.

Per a formalitzar la inscripció cal entregar a la recepció de l’Ajuntament o a Can Magarola la documentació adjunta amb totes les dades que es demanen. Es recomana, però, fer-ho telemàticament a través de la Seu Electrònica, mitjançant una instància general i adjuntant els documents d’inscripció (full d’inscripció + fotografia).

Darrera actualització: 02.09.2022 | 18:19