Educar sense cridar

Dilluns, 9 de maig de 2022 a les 00:00

Data: El pròxim dijous 12 de maig a les 21h al Casal de Joves
Ponent: Alba Castellví, sociòloga

L'Ajuntament de Lliçà de Vall ofereix un nou format de l'Espai de Debat Educatiu a través d'un nou cicle de xerrades on continuarem posant l'educació en el centre d'aquesta proposta però mitjançant un canvi de mirada. Aquesta iniciativa pretén oferir un seguit d'eines i recursos a les persones participants a través d'una trobada mensual que anirà tractant una temàtica concreta.

El pròxim dijous 12 de maig a les 21h al Casal de Joves el Kaliu començarem amb la xerrada, "Educar sense cridar" on la ponent serà Alba Castellvi, sociòloga, educadora i mediadora de conflictes. Autora de llibres d'educació amb consulta particular per a famílies i col·laboradora de mitjans de comunicació.

Educar sense cridar, oferirà eines per fer front als reptes de la vida quotidiana en família sense perdre la serenitat. Com ho podem fer per no haver de dir les coses massa vegades perquè els fills ens facin cas? Què cal fer davant la frustració? Com aconseguir que col·laborin? Adreçada a famílies amb fills de 3 a 11 anys.

Darrera actualització: 09.05.2022 | 14:00