Convocatòria i ordre del dia del ple del 31 de març de 2022

Dimarts, 29 de març de 2022 a les 09:54

El segon ple ordinari de l'any porta a debat un total de 22 punts

Aquest dijous, 31 de març, tindrà lloc el segon ple ordinari d'aquest 2022. La sessió té un ordre del dia conformat per 22 punts a tractar. Entre els punts més destacats s'hi troba l'aprovació de les bases reguladores de subvencions a l’autoconsum fotovoltaic domèstic i comercial, que s'atorgaran per segon any. També les ajudes al comerç i la indústria, concretament en dues línies de subvencions: els ajuts per les activitats econòmiques locals per la contractació de persones del municipi en situació d’atur inscrites al SEOVT i al SOC i les subvencions per a persones que s’estableixin com a autònomes, professionals i comerços en la posada en marxa de la seva activitat econòmica. 

Per altra banda, es duen a aprovació el reglament de règim intern de la Policia Local i el reglament de funcionament intern del Casal de joves El Kaliu. El ple de dijous també inclou diversos punts relacionats amb l'economia del consistori, com ara dues modificacions de crèdit i la liquidació del pressupost 2021, entre d'altres. Al final del ple hi haurà un torn de prec i preguntes.

La sessió se celebrarà, com és habitual, a la Sala de Plens de l'Ajuntament a les 20h. L'assistència és oberta a tot el públic i el ple també es podrà seguir en directe pel canal de YouTube de l'Ajuntament.

Podeu trobar l'ordre del dia adjunt a aquesta notícia.

Darrera actualització: 29.03.2022 | 09:54