Comunicat previsió per a actes de pública concurrència

Dimarts, 31 de març de 2020 a les 21:00

Davant l'emergència de salut pública per la malaltia transmissible del coronavirus SARS- CoV-2, davant l'elevat risc que s'exposa a la població, així com la declaració de l'estat d'alarma per part del Govern de  l'Estat, l'Ajuntament  de Lliçà de Vall ha pres una sèrie de mesures pel que fa a l'ajornament, la suspensió o la previsió  d'ajornament dels següents actes:

1.  S'ajornen tots els actes de la Festa de la Primavera previstos pels dies 23, 24, 25 i 26 d'abril de 2020. Estudiarem, de comú acord amb les entitats afectades, la possible reubicació dels actes previstos en altres dates o la integració d'aquests en altres festes locals.

2.  Pel que fa als actes previstos dins el Maig Cultural, així com la propera Festa Major, us mantindrem informats en funció de l'evolució de la situació, atès que qualsevol previsió de celebració d'actes de pública concurrència, dependrà d'aquesta evolució i restarà sotmesa a l'autorització corresponent. És per aquest motiu que, hores d'ara, no és oportú comprometre cap data ni preveure cap celebració.

Lamentem  les  molèsties  que  es  puguin  ocasionar  en  prendre  aquestes  mesures,  però l'objectiu principal d'aquest Ajuntament, en aquests moments, és la protecció de la població i evitar la propagació de la malaltia.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració, ànims a tots i a totes!

Darrera actualització: 09.04.2020 | 11:41