Comunicat municipal sobre activació fase d'emergència PROCICAT

Divendres, 13 de març de 2020 a les 00:00

La Generalitat de Catalunya ha comunicat que el comitè tècnic del Pla de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT) ha activat la fase d'emergència per emergències associades a malalties transmissibles emergents amb potencial alt risc pel SARS-CoV-2.

Us informem de les noves mesures aprovades per l'Ajuntament que complementen o modifiquen les anteriors per a la contenció de la propagació de la malaltia:

1. OAC:

- L'OAC de Can Magarola romandrà tancada

- L'OAC de l'Ajuntament reduirà l'atenció al ciutadà que només es farà a través de cita prèvia i telefònicament (93.843.90.00). El servei de les tardes quedarà suspès.

2. Mercat:

- Es manté el mercat municipal dels dissabtes seguint les instruccions del DOGC núm. 8084A - 13.03.2020 " h) Respecte de les activitats relacionades amb els mercats d'abastament de productes frescos a l'aire lliure, mentre no hi hagi una indicació expressa que digui el contrari, cal que es garanteixi la seva continuïtat, amb el benentès que hauran de complir la resolució SLT/704/2020, d'11 de març, pel qual s'adopten mesures de distanciament social en relació amb els esdeveniments multitudinaris"

3. Cementiri:

- Romandrà obert, preneu les precaucions personals recomenades pel Departament de Salut.

4. Altres serveis afectats:

- Serveis de la Mancomunitat de la Vall del Tenes.

- Suspensió de l'atenció presencial a tota la xarxa territorial de l'organisme de gestió tributària (Oficina de Lliçà d'Amunt, Diputació de Barcelona)

Es recorda a totes aquelles persones que puguin presentar símptomes compatibles amb la malaltia, per responsabilitat i solidaritat, s'abstinguin de participar en d'altres activitats públiques o privades i es posin en contacte amb un centre sanitari o truquin al telèfon 061.

Agraïm els esforços que suposen aquestes mesures i us mantindrem informats a través dels canals de comunicació municipals.

Darrera actualització: 17.03.2020 | 13:00