Comencen les obres per adaptar l'ala dreta de la segona planta de l'Ajuntament per les oficines del SEOVT

Dimecres, 27 d'octubre de 2021 a les 14:36

El Servei d'Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes està situat actualment a Lliçà d'Amunt

Aquest dilluns han començat les feines d’adequació i condicionament de l’espai destinat a acollir al Servei d’Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes (SEOVT).

Aquest espai es troba a la segona planta de l’edifici consistorial i en l’actualitat no s’hi desenvolupa cap ús, ja que originalment no s’hi van realitzar les obres relatives a instal·lacions o acabats necessàries.

L’actuació s’emmarca en un conjunt d’accions per a la consolidació de la Mancomunitat de la Vall del Tenes com a referent per al desenvolupament dels serveis a les empreses i ciutadania de la Vall, en les que l’Ajuntament de Lliçà de Vall ofereix la dotació d’unes noves oficines per a la modernització i actualització dels recursos de l’entitat.

Així, les feines previstes en aquest condicionament inclouen totes les instal·lacions de climatització, baixa tensió i telecomunicacions, així com totes les feines d’obra civil associades a la distribució de despatxos i aules de formació previstes segons necessitats del propi servei.

La durada prevista per les feines és de 8 setmanes, de manera que el Servei pugui traslladar-se i ser operatiu des de principis 2022.

L’actuació es preveu que es desenvolupi sense alterar el normal funcionament de la resta de dependències de l’edifici, amb una programació acurada de les tasques previstes i amb la implantació de mesures adequades per a la disminució de l’impacte mediambiental mentre es portin a terme les feines planificades segons proposta de l’adjudicatari.

El cost de la adjudicació ascendeix a 212.574,26 € (IVA inclòs) i es disposarà d’un període de garantia de 6 anys.

Darrera actualització: 27.10.2021 | 14:46