Celebrat el primer Consell Educatiu Municipal del curs

Dijous, 21 de març de 2024 a les 08:05

S’hi van recollir propostes i suggeriments per a començar a treballar en una educació més transversal i participativa

 

El dijous 14 de març va tenir lloc el primer Consell Educatiu Municipal d’aquest curs, que també és el primer que encapçala l’equip de govern actual. El consell va servir per renovar alguns els integrants de l’òrgan, que està format per les direccions dels centres educatius del municipi, professorat, alumnat, representants de les famílies, de l’escola de persones adultes, de l’Esplai GEP, del consell de l’activitat física i l’esport, representants dels grups polítics i membres de l’Ajuntament de Lliçà de Vall, com són la tècnica i la regidora d’Educació i l’alcalde.

Aquest va ser el primer Consell des de l’aprovació del reglament, que es va dur a terme al ple del 28 de novembre de 2023. La trobada va servir per reactivar comissions de treball, com ara l’encarregada de treballar temes com les relacions emocionals i les sexualitats en l’àmbit educatiu.

Un dels temes que es va posar damunt la taula va ser el fet de treballar entorn la idea del respecte com a eix central de les polítiques educatives.

La regidora d’Educació, Eva Oms, destaca la “bona sintonia entre totes les parts” i també que “tots els actors de l’àmbit educatiu tenen molta predisposició a treballar per millorar”.

Darrera actualització: 21.03.2024 | 08:05