Celebrada la primera reunió de treball entre els cossos de Policia Local i els ajuntaments de la Vall del Tenes

Dimarts, 20 de febrer de 2024 a les 14:25

En la trobada, feta a Lliçà de Vall, s’hi han començat a posar els fonaments per unificar recursos i esforços entre les quatre policies

 

Aquest matí ha tingut lloc la primera reunió de treball entre les quatre policies locals i els quatre ajuntaments de la Mancomunitat de la Vall del Tenes. La proposta ha nascut des de l’Ajuntament de Lliçà de Vall, qui ha acollit aquesta primera cita.

L’objectiu d’aquesta trobada és començar a posar els fonaments per tal que els quatre cossos puguin unificar recursos i esforços per tal de millorar l’atenció cap a la ciutadania i la seguretat, ser més eficients, disposar de més material i compartir experiències en la gestió dels mateixos cossos policials.

A la trobada hi han assistit els alcaldes dels quatre municipis i algun regidor: Ferran Ballestà i Josep Calvet, de Lliçà de Vall; Ignasi Simón, de Lliçà d’Amunt; Francesc Bonet, de Santa Eulàlia de Ronçana i Joan Galiano, de Bigues i Riells del Fai. Tots ells han estat acompanyats pels quatre caps de policia dels seus respectius municipis.

Darrera actualització: 26.02.2024 | 11:20