Casal d'estiu jove 2022

Dijous, 12 de maig de 2022 a les 00:00

Inscripcions al casal d'estiu del 12 al 22 de maig de 2022

Un any més la Regidoria de Joventut de Lliçà de Vall proposa per les persones adolescents i joves del municipi i voltants un Casal d'Estiu Jove des del 27 de juny fins al 29 de juliol on passar-ho molt bé i gaudir de l'estiu.
L'horari del Casal d'Estiu Jove serà de 9h a 13h, però també hi ha la possibilitat de poder fer ús de l'opció d'acollida matinal de 8h a 9h i també amb la possibilitat que els nois i noies puguin dinar al Kaliu de 13h a 15h amb la carmanyola que portin de casa.


Aquest és el segon any que oferim la possibilitat que les persones que hagin cursat sisè de primària puguin participar del Casal d'Estiu del Kaliu i així afavorir la transició de cara al curs que ve en la participació de les activitats del Casal de Joves el Kaliu.

Algunes de les excursions fora del municipi que tenim planificades són anar al Canal Olímpic de Castelldefels, el WaterWolrd, la platja, la piscina…


INSCRIPCIONS
HI HA PLACES LIMITADES, i només les primeres 70 persones inscrites rebran un correu amb els següents passos a seguir per finalitzar la inscripció. Finalitzat aquest temps, si hi ha places lliures es comunicarà a les persones que estan en llista d'espera.
Per a poder-se inscriure al Casal de Joves el Kaliu cal seguir els següents passos:
Pas 1: Omplir el formulari del 12 de maig fins al 22 de maig a Formulari inscripcions
Pas 2: Un cop finalitzat el període del primer pas, es rebrà un correu amb informació de la inscripció i com fer el pagament entre el 23 de maig i el 29 de maig.

PREUS
Empadronats a Lliçà de Vall: 175€ (35€ a la setmana)

No empadronats a Lliçà de Vall: 200€ (40€ a la setmana)

Dinar: 5€ a la setmana

Acollida: 5€ a la setmana

NORMATIVA

La realització d’alguna o DIVERSES de les conductes o actituds presentades a continuació equivaldran a faltes greus en la realització del Casal d’Estiu El Kaliu:

  • Faltes de respecte greus.
  • Consum, compra o venta de substàncies alcohòliques i/o estupefaents.
  • Agressions i/o conductes violentes.
  • Robatoris.
  • Ús repetit del telèfon mòbil.
  • Altres conductes o actituds que atemptin contra els drets humans.

La realització de dues de les conductes o actituds esmentades, equivalents a dues faltes greus, suposaran la no realització de l’activitat especial de la setmana per part del o la jove, que es quedarà al Casal de Joves El Kaliu amb una persona responsable en horari del casal.


Per qualsevol dubte no dubteu en contactar amb nosaltres a través del correu electrònic lldv.joventut@llissadevall.cat

Darrera actualització: 12.05.2022 | 14:20