Arrenca el curs escolar a Lliçà de Vall amb 869 alumnes als centres educatius

Dilluns, 13 de setembre de 2021 a les 09:13

El curs 2021-22 s'inicia encara marcat per les mesures preventives contra la Covid-19

Avui, 13 de setembre, els centres educatius de Catalunya inicien el curs escolar 2021-2022, marcat de nou per les mesures per contenir la pandèmia. A Lliçà de Vall, 869 alumnes s'incorporen a les aules, des de l'Escola Bressol fins a 4t d'ESO.

L'Escola Bressol Els Ninots comença el curs amb 37 infants a les seves aules. Pel que fa a les dues escoles de primària, Les Llisses i Els Vinyals comptaran amb 291 i 214 alumnes respectivament. Finalment, les classes de 1r a 4t d'ESO de l'Institut El Vern acolliran 327 alumnes.

Els tres centres se cenyiran al pla establert per la Generalitat de Catalunya i seguiran les mesures per la Covid-19 marcades pel Departament d'Educació al Pla d'actuació per al curs 2021-2022. En destaca que la mascareta seguirà sent obligatòria per a tot l'alumnat a partir de primària. Al pati es podran trobar diferents grups bombolla, però ho hauran de fer amb mascareta. Les entrades als centres continuaran sent esglaonades, tot i que les escoles es començaran a obrir a les famílies, que podran entrar al pati. Una altra novetat important és que a secundària els alumnes vacunats amb la pauta completa o que ja hagin passat la malaltia no hauran de fer quarantena i podran continuar fent classe de manera presencial si hi ha un contagi al grup.

Aquest curs, les aules d'educació infantil de Les Llisses i Els Vinyals han estat renovades per tal de convertir-les en espais més agradables per a l'aprenentatge de la canalla en la seva primera etapa escolar. Aquesta acció, duta a terme des de l'Ajuntament de Lliçà de Vall, afavoreix els ambients de benestar, treball cooperatiu i aprenentatge, promovent l’escola com un lloc acollidor i estèticament cuidat; ric en recursos, però sense ser sobreestimulador.

Darrera actualització: 13.09.2021 | 09:13