Notícies

 • cartell RÀDIO KALIU, ganes de ràdio 3 de març de 2021

  Lliçà de Vall disposa d'un nou canal d'informació i de comunicació, la ràdio municipal. Aquest nou mitjà de comunicació estarà dinamitzat per la Regidoria de Joventut, perquè la ràdio es troba ubicada al Casal de Joves el Kaliu i pretenem que les persones joves i adolescents en siguin protagonistes. Amb tot això, la Ràdio Kaliu és un servei a l'abast de tothom i transversal, on totes aquelles persones que fan vida al nostre municipi hi poden tenir cabuda i hi poden participar.

 • cartell Noves mesures contra la COVID-19 a Catalunya a partir de l'1 de març 26 de febrer de 2021

  A partir de l’1 de març entren en vigor algunes modificacions de les mesures especials de contenció de la COVID-19. La tímida millora en les actuals dades epidemiològiques a Catalunya permet modificar alguns dels aspectes que ja recollien les resolucions generals anteriors. Els canvis afecten directament l’obertura de centres comercials. El nou paquet de mesures estarà vigent durant 7 dies.

 • imatge Aprovat el pressupost 2021 24 de febrer de 2021

  El Ple del passat dia 18 de febrer va aprovar entre d'altres el pressupost pel 2021 que permetrà l'execució de nous projectes i la posada en funcionament de nous serveis. El pressupost es va aprovar per majoria absoluta, amb els vots favorables dels grups d’ERC, PSC i FEM, l’abstenció de Ciutadans i el vot en contra de Junts.

 • imatge Portes obertes centres educatius 17 de febrer de 2021

  De cara al nou curs, els centres educatius del nostre municipi faran les portes obertes en aquestes dates:

 • imatge PSC guanya les Eleccions del 14F a Lliçà de Vall 15 de febrer de 2021

  El PSC, amb Illa com a candidat a la presidència, millora els resultats del 2017 a Lliçà de Vall i aconsegueix la victòria. Els socialistes han obtingut el 23,8% dels vots, 1,8 punts més que els republicans. Esquerra Republicana de Catalunya, amb Aragonès com a candidat, ha aconseguit el suport del 22% dels veïns i veïnes. La tercera força és JUNTS, amb el 17,4%. I aquesta vegada, el partit més votat el 2017 a la població, Cs, ha baixat fins a la cinquena posició, amb el 8,3% del suport.

 • cartell Deixalleries tancades 14F 12 de febrer de 2021

  Us fem avinent que amb motiu de les eleccions, el proper diumenge 14 de febrer les deixalleries de la xarxa comarcal romandran tancades.
  S’han col·locat cartells informatius a totes les deixalleries i s’ha fet difusió a les xarxes socials.

 • imatge Inici del servei de la línia de bus Vall del Tenes a la UAB 12 de febrer de 2021

  El dilluns 15 de febrer iniciem el servei de la línia UAB - Vall del Tenes

  Descarrega't els horaris

 • imatge Test antigènic a tots els membres de les meses electorals 12 de febrer de 2021

  L'Ajuntament de Lliçà de Vall garantirà el test antigènic a tots els membres de les meses electorals del proper 14F. El test es durà a terme durant els dies posteriors a les eleccions al Parlament de Catalunya.

Darrera actualització: 01.06.2017 | 13:30
Darrera actualització: 01.06.2017 | 13:30