Notícies

Pàgina 1 de 8
 • 15 de juny de 2018 FESTA MAJOR

  Des del mes de febrer s’ha estant realitzant tot un procés de preparació d’activitats de Festa Major, organitzades pels joves del municipi de Lliça de Vall.

  Durant les diferents sessions els debats han estat els següents:

 • 15 de juny de 2018 Formació violència masclista i protocol d’actuació per agressions

  El passat dijous dia 31, es va realitzar al Casal de Joves el Kaliu, una formació sobre agressions sexuals i protocol d’actuació d’aquestes agressions durant una festa.

  Aquesta formació estava oberta a diferents col·lectius de la Mancomunitat, i va ser impartida per la advocada i tècnica de prevenció especialitzada en gènere i drogues Carla Vall.

  Va ser una formació on totes les persones presents es van poder sensibilitzar més amb el tema i apoderar als diversos grups presents.

  Les assistentes van acabar molt contentes i esperen poder-ne realitzar moltes més per anar creixent i aprenent.

 • cartell 15 de juny de 2018 Programació d'estiu joventut

  Aquest estiu refresca't

 • imatge 15 de juny de 2018 Festa de les famílies

  El divendres 8 de juny a la tarda, als jardins de Can Coll,  va tenir lloc una festa per a les famílies dins del projecte d’acompanyament a les famílies per a l’èxit educatiu, entès més enllà de l’acadèmic. El grup motor, de constitució plural,  que l’està impulsant, tot i que resta pendent de fer-ne valoració,  va quedar satisfet amb aquest primer acte obert i de presentació, ja que les famílies, majoritàriament de l’Escola Bressol Els Ninots, van mostrar-se participatives i còmodes. La feina va endavant i esperem comptar amb tots/es per continuar sumant i fent camí en l’àmbit de l’Educació!

 • cartell 15 de juny de 2018 Jornada informativa sobre el nou reglament europeu

  El Servei d'Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes us convida a una nova jornada informativa sobre el nou reglament europeu de (UE) 2016/679 (RGPD).
  DIA: 26 de juny de 10:00 a 12:00 al SEOVT 
   

 • cartell 15 de juny de 2018 Escola de Persones Adultes de la Vall del Tenes

  El nou centre de la Mancomunitat oferirà un ampli ventall de formació a partir del setembre

  La Mancomunitat de la Vall del Tenes engega  la seva pròpia escola de persones adultes  (EPA) a partir del mes setembre, coincidint amb l’inici del curs escolar 2018-2019. És un projecte que neix de la iniciativa dels quatre municipis de la Vall del Tenes: Bigues i Riells, Lliçà d’Amunt, Lliçà de Vall i Santa Eulàlia de Ronçana, amb l’objectiu de facilitar formació a aquelles persones que no han pogut finalitzar els seus estudis o que simplement volen formar-se més.

 • 15 de juny de 2018 El mes de maig es registra una reducció de l’atur del 2,56%  

  Les dades d’atur registrat del mes de maig situen el total de persones inscrites a les Oficines de Treball de la comarca en 21.577, 566 persones menys respecte al mes d’abril, representant una reducció del 2,56%. Aquesta evolució positiva segueix la tendència catalana, ja que en l’àmbit nacional l’atur disminueix en un 3,35% respecte el mes anterior. La taxa d’atur registral a la comarca (segons el sistema de càlcul de la Xarxa d’Observatoris de la Diputació de Barcelona) es situa en el 11,21%.
   

 • imatge 14 de juny de 2018 Segon taller de diagnosi - POUM Lliçà de Vall

  El passat dissabte 9 de juny, el Centre Cívic Can Magarola va acollir el segon taller de diagnosi del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de Lliçà de Vall i que té per objectiu implicar als veïns i veïnes en el procés de revisió del Pla vigent i en la definició del futur del poble.

  El Sr. Xavier Serrate, l'alcalde, va donar la benvinguda als assistents i posteriorment l’equip de GMG encarregat de la participació, vas fer una breu explicació del procés participatiu i la dinàmica i temes a debatre en el taller. A més a més, es va comptar amb una exposició dels principals resultats de la diagnosi a càrrec dels tècnics de l'equip redactor del POUM.

Pàgina 1 de 8
Darrera actualització: 01.06.2017 | 13:30
Darrera actualització: 01.06.2017 | 13:30