Notícies

Pàgina 1 de 7
 • cartell 18 d'abril de 2018 Oferta formativa maig

  Us fem detall de l'oferta formativa del mes de maig 

 • imatge 12 d'abril de 2018 Festa de la Primavera 2018

  Festa de la Primavera 2018. Del 20 al 22 d'abril. Ja podeu consultar el programa

 • 12 d'abril de 2018 Jocs Florals. Poemes guanyadors

  El passat divendres 6 d’abril es va procedir a l’obertura de pliques a la Biblioteca Municipal de Lliçà de Vall i per això fem públic els títols dels poemes guanyadors i el nom dels seus autors.
  L’entrega dels premis es realitzarà als jardins de  Can Coll diumenge 22 d’abril, a les 12h del migdia, dins dels actes de la Festa de la Primavera.

 • Cartell 12 d'abril de 2018 Escola Bressol. Calendari de preincripció i matriculació

  Ja podeu cosultar el calendari de preinscripció i matriculació de l'Escola Bressol Municipal Els Ninots. 
   

 • logo 12 d'abril de 2018 I jornada d’implementació de la Responsabilitat Social Empresarial (RSE) a la Vall del Tenes

  El propoer dijous 26 d'abril a les 19h a la sala de plens de l'Ajuntament de Lliçà de Vall, I jornada d’implementació de la Responsabilitat Social Empresarial (RSE) a la Vall del Tenes: EINA DE COMPETITIVITAT I DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE, està impulsada pel Servei d’Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes amb la finalitat de crear un espai de coneixement i intercanvi en matèria de Responsabilitat Social Empresarial, donant veu a projectes i actuacions que ja desenvolupen el benestar a les organitzacions i que poden ser font d’inspiració i coneixement.

 • Cartell 12 d'abril de 2018 Espai Cafè

  Dilluns 16 d'abril de 9.30 a 11.30h al Casal de Joves el Kaliu es farà la Xerrada com acompanyar la sexualitat dels infants, càrrec d'Anna Salvia, psicòloga en salut sexual i reproductiva.

 • El misteriós cas del dia M 11 d'abril de 2018 El misteriós cas del dia M: Podràs sortir?

  El proper dissabte 14 d'abril de 10 a 20h a la Plaça de la Vila es realitzarà la primera diada de joc cooperatiu. Hi haurà "escape room" tancats i a l'aire lliure. Fes un grup i prepara't per guanyar els reptes!
  Aquí trobareu les bases per participar a la gimcana i els cartells informatius

 • Butlleta 9 d'abril de 2018 S’inicia el procés per revisar el POUM

  L’Ajuntament, a tra­vés de la regidoria de Territori, ha començat els treballs per redactar un nou Pla d’Orde­nació Urbanística Municipal (POUM). Es tracta d’un docu­ment tècnic que ordena urbanís­ticament el municipi (sol residen­cial, industrial, rural...) i planifica on hi ha d’ha­ver nous habitatges, equipaments o zones industrials, i quines àrees verdes es volen conser­var i/o ampliar. La revisió del POUM vol comptar amb la implicació de la ciutadania amb un procés par­ticipatiu que reculli opinions, idees i propostes d’entitats, as­sociacions, agents econòmics i ciutadans en general.

Pàgina 1 de 7
Darrera actualització: 01.06.2017 | 13:30
Darrera actualització: 01.06.2017 | 13:30