Notícies

Pàgina 1 de 5
 • Programa 18 d'octubre de 2017 La Festa del Glaç de Lliçà de Vall

  La Festa del Glaç proposa, un any més, fer un viatge al passat de Lliçà de Vall a l'entorn dels pous de glaç. La participació d'entitats locals i ciutadania en general torna a fer gran aquesta festa del cap de setmana del 28 i 29 d'octubre. L'activitat principal serà la representació de l'obra El carro de gel: crònica del darrer viatge de l'any, amb col·laboració de Xamba Teatre, la Coral de Lliçà de Vall, El Cor de la Vall, la Polifònica Lliçanenca, la Colla Gegantera, el Ball de Gitanes i els Diables de Lliçà.

 • imatge 17 d'octubre de 2017 CONCENTRACIÓ

  Avui dimarts 17 d'octubre a les 12 del migdia convoquem els veïns i veïnes de Lliçà de Vall davant l'Ajuntament per demanar la llibertat de Jordi Cuixart i Jordi Sánchez, presidents d'Òmnium Cultural i Assemblea Nacional Catalana, respectivament

 • logo 16 d'octubre de 2017 Servei d’assessorament per clàusules terra i altres clàusules abusives relacionades amb els préstecs i /o crèdits hipotecaris

  El Consell Comarcal, en col·laboració amb el Servei de Suport a les Polítiques de Consum de la Diputació de Barcelona i el col·legi d’avocats de Granollers inicia el Servei d’assessorament per clàusules terra i altres clàusules abusives relacionades amb els préstecs i /o crèdits hipotecaris.
   

 • 5 d'octubre de 2017 El Cos Nacional de Policia suspèn provisionalment l’expedició del DNI als ajuntaments per motius de seguretat

  La CNP ha suspès de forma provisional l’expedició del DNI als municipis que no tenen comissaria de tramitació per part d’equips mòbils per motius de seguretat davant la situació política i social dels últims dies a Catalunya.

 • En directe a youtube 5 d'octubre de 2017 Ple Municipal en directe i via internet

   L’Ajuntament de Lliçà de Vall retransmetrà el Ple ordinari dimarts 10 d'octubre a les 20.00h en “streaming”, és a dir, en directe i via internet. 

 • Love democracy 2 d'octubre de 2017 Adherits a l'aturada del país

  L'Ajuntament de Lliçà de Vall s'adhereix a l'aturada de país convocada per demà dimarts dia 3 d'octubre de 2017.
  Comuniquem a la ciutadania que totes les dependències i serveis municipals restaran tancats durant tot el dia de demà.

 • Love democracy 2 d'octubre de 2017 CONCENTRACIÓ

  Concentració a les 12.00h davant l'Ajuntament de Lliçà de Vall com a mostra de rebuig i denúncia a la violència d'ahir en solidaritat amb les més de 844 persones ferides a conseqüencia de les càrregues de Guàrdia Civil i Policia Nacional a diversos col·legis electorals de Catalunya durant la celebració del referèndum d'ahir 1 d'octubre.

 • Llegir el teatre 25 de setembre de 2017 Llegir el teatre

  T’agrada llegir? t’agrada el teatre? doncs aquest és el teu espai, el teu nou club

   

   

   

Pàgina 1 de 5
Darrera actualització: 01.06.2017 | 13:30
Darrera actualització: 01.06.2017 | 13:30