Hemeroteca de notícies i agenda

Pàgina 1 de 30
 • Cartell 18 d'octubre de 2018 Diada de la bicicleta
  El proper diumenge 21 d'octubre hi haurà una passejada suau en bicicleta per camins de Lliçà de Vall. L'hora de sortida serà a les 10 a la Plaça de la Vila,  amb un recorregut de 2 h aproxidament. Cal portar bicicleta, casc i estris de recanvis bàsics. Activitat gratuïta.  
 • En directe a youtube 18 d'octubre de 2018 Ple Municipal en directe i via internet
   L’Ajuntament de Lliçà de Vall retransmetrà el Ple ordinari dijous 18 d'octubre a les 20.00h en “streaming”, és a dir, en directe i via internet. 
 • Cartell 4 d'octubre de 2018 Festa d’inici de l’esplai GEP
  El dia 6 d'octubre a les 16 h, a l'aparcament de l'Ajuntament  tindrà lloc la festa d'inici de l'esplai el GEP amb un munt de jocs i activitats preparades! I per acabar un gran berenar per a tothom!. A les 18 h es farà una reunió informativa al Kaliu, on s'explicarà el funcionament de l'Esplai.
 • 3 d'octubre de 2018 BAN - Senglars
  Atesa la problemàtica que genera la presència de senglars a la zona de  la Colònia Agrícola de Sta Maria del Vallès (les Torres), es considera necessari realitzar actuacions cinegètiques d’aquestes espècies per tal d’estabilitzar la població, d’acord amb el permís excepcional de caça demanat al Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya. El permís serà vigent des del 3 d’octubre fins el 17 d’octubre de 2018.
 • cartell 27 de setembre de 2018 1 d’Octubre per la llibertat, retrobem-nos!
  A Lliçà de Vall el proper dilluns 1 d’octubre a les 20h davant de l’escola Les Llisses (c/ Garrotxa), es commemorarà l’1-O en record de la vivència. Es llegirà el nostre compromís. Durant aquesta setmana fins el proper diumenge 30 de setembre proposem a la ciutadania que ens faci arribar imatges de l’1-O viscut a Lliçà de Vall. Les fotografies es projectaran durant l’acte. Podeu fer-les arribar a comunicacio@llissadevall.cat . Podeu compartir alguns relats d’aquell dia, llegir algun poema, etc. També, si voleu, podeu portar cartes adreçades als presos polítics que recollirem i farem arribar als destinataris. Al finalitzar hi haurà refrigeri per a tothom.
 • 24 de setembre de 2018 La Mancomunitat participa a la Setmana Europea de la Mobilitat
  Mou-te amb bici, caminant o amb el nostre   e7  Un any més la  Mancomunitat de la Vall del Tenes  participa a la setmana Europea de la mobilitat. Aquest any amb el lema “Combina i mou-te” es pretén conscienciar a la ciutadania de l’ús responsable i sostenible dels mitjans de transport, així com fomentar la reflexió i sensibilització envers la situació medi ambiental.  
 • cartell 20 de setembre de 2018 I els divendres... Teatre!!
  Divendres 21 de setembre a les 21.15h al Casal Social. Carinyo. de Pérez & Disla
 • POUM 20 de setembre de 2018 Taller participatiu de propostes del POUM
  Dissabte 22 de setembre a les 10h a Can Magarola es farà el taller participatiu de propostes del POUM, un espai de debat on podreu valorar les propostes presentades per l'equip redactor i proposar com hauria de ser Lliçà de Vall en el futur.
Pàgina 1 de 30
Darrera actualització: 29.03.2017 | 12:33

Opcions

Darrera actualització: 29.03.2017 | 12:33