Les activitats de joventut d'aquest desembre al butlletí jove

Dilluns, 27 de novembre de 2023 a les 00:00

El Kaliu es prepara per l'arribada del Nadal

L’últim mes de l’any també ve carregat de novetats, d’activitats i tallers organitzats i, és per això que compartim amb vosaltres un cop més el butlletí jove de Lliçà de Vall!

 

Hem començat amb el repartiment dels carnets del Casal de Joves del Kaliu per a poder accedir a l’espai jove i poder rebre tota la informació d’interès per a les persones adolescents i joves del municipi. Aquest carnet és gratuït i només cal una autorització del pare/mare/tutor legal per a poder-lo adquirir! Podeu recollir l’autorització al Kaliu!

Seguim amb el servei Acompanya'm de psicologia gratuïta dos cops al mes amb una professional especialitzada amb persones adolescents i joves  à https://forms.gle/QmZD1eZ23PHfj4Hi6

Encara queden algunes places per a participar dels extraescolars organitzats al Casal de Joves el Kaliu com són el d’Escalada, Teatre i Cuina à https://forms.gle/J6cwyMfbz7FKAvfo9

També marxarem de colònies els dies 28, 29 i 30 de desembre! Ben aviat publicarem més informació a les xarxes socials!

Aquest mes de desembre marxarem d’excursió a la Bolera de Granollers, tindrem una Batalla de Rap, un taller de torrons, etc... Encara que s’acabi l’any, nosaltres estem a tope!

Darrera actualització: 28.11.2023 | 13:42