Lliçà de Vall es prepara per commemorar l'11 de setembre

Divendres, 3 de setembre de 2021 a les 14:52

Havaneres per la revetlla i ofrena florar per la Diada, els dos plats forts

S'acosta la Diada de l'11 de setembre i Lliçà de Vall es prepara per celebrar-la. Els actes de commemoració començaran el divendres 10, a les 22h, amb una cantada d'havaneres amb Nus Mariner i la degustació de rom cremat als jardins de Can Coll. 

El dia de la Diada de Catalunya, el punt de trobada serà la Plaça de la Vila. A les 11 començaran els actes amb el parlament de benvinguda de l'alcaldessa Marta Bertran. Seguidament, el recital poètic-musical amb Mònica Lucchetti amenitzarà l'acte abans de l'actuació musical de l'alumnat de l'Escola de Música de la Vall del Tenes. Per finalitzar l'acte, entitats i institucions faran la tradicional ofrena floral davant del monument de l'11 de setembre.

Atenent les mesures de prevenció contra la Covid-19, l’Ajuntament ha optat per eliminar del programa d’actes la marxa de torxes i la botifarrada popular i fer una proposta de petit format que s’adaptarà a les mesures socials i de seguretat establertes. Durant tots els actes cal dur la mascareta posada, així com també respectar la distància de seguretat i la disposició de les cadires. La programació podrà resultar alterada o anul·lada segons l’evolució de les mesures de seguretat contra la Covid-19.

Darrera actualització: 03.09.2021 | 15:07