Notícies

Jornades de portes obertes a les diferents seus de l'EMVT

13 de maig de 2022 "La setmana vinent JORNADES DE PORTES OBERTES a l'EMVT: Xerrada informativa, visita a l'escola, classes obertes i actuacions en directe!!!!!"  

Borsa treball del Pla de dinamització agraria de la Mancomunitat Vall del Tenes

10 de maig de 2022 Anunci de les bases i la convocatòria per a la contractació i constitució d’una borsa de treball temporal per procediment d’urgència de tècnic mitjà del grup A2, per dur a terme el pla d’acció de dinamització agrícola de la Mancomunitat Vall del Tenes.

Presentació noves instal·lacions de la Mancomunitat de la Vall del Tenes

1 d'abril de 2022 Per primera vegada a la història, governs i oposicions dels quatre ajuntaments que conformen la Mancomunitat de la Vall del Tenes es troben per inaugurar les noves dependències de la Mancomunitat, on s’hi troba la seu administrativa i el SEOVT. Aquestes instal·lacions estan ubicades dins de l’edifici de l’Ajuntament de Lliçà de Vall.

www.valldeltenesagraria.cat

20 de setembre de 2021 El pla de dinamització agrària de la Mancomunitat de la Vall del Tenes ha arrencat el nou curs amb força amb la campanya de difusió de la seva nova pàgina web www.valldeltenesagraria.cat

Inscripcions obertres

13 de setembre de 2021 Vols formar-te per buscar nous horitzons? Tens la necessitat de tornar a estudiar? Un gir a la teva vida?  

Cursa Popular de la Vall del Tenes ANUL·LADA

6 de setembre de 2021 De nou, i esperem que sigui l'últim cop, des de l'organització de la cursa s'ha pres la decisió d'anul·lar l'edició 2021 de la Cursa Popular de la Vall del Tenes.   
Més informació
Facebook