Acompanya'm

Els dilluns, cada quinze dies, El Kaliu acull el servei anomenat "Acompanya'm", un projecte destinat a l'acompanyament emocional i la salut mental dels joves on, a través de sessions d'atenció individualitzada, els assistents podran tractar temes com les relacions socials i familiars, les xarxes socials, l'autoestima i l'autoconeixement, la gestió de les emocions, les addiccions, les relacions afectives i sexuals, i el gènere i l'empoderament, entre d'altres.

Els objectius d'aquest projecte son la creació d'un espai de suport i acompanyament emocional individual per a joves que facin demanda o siguin derivats, oferir atenció i acompanyament individual en les seves necessitats i en aquelles que es valorin al llarg del procés i la coordinació amb la xarxa de recursos i professionals de referència i les famílies, sempre que sigui necessari.

Per a participar en el servei de suport emocional Acompanya'm, caldrà inscriure's en un formulari i des d'El Kaliu s'aniran oferint hores de visita. El servei serà el primer i el tercer dilluns de cada mes, entre les 16h i les 20h. Els nois i noies de 12 i 13 anys necessitaran l'autorització dels tutors legals per a poder participar-hi. Us farem arribar aquesta autorització un cop us hàgiu inscrit.
Podeu demanar hora adreçant-vos a El Kaliu.

Quin cost té:

Gratuït

Casal de Joves el Kaliu

Passeig de l'Església, 1 - 08185 Lliçà de Vall - Barcelona
Telèfon: 938 608 897
Adreça electrònica: joventut@llissadevall.cat
Lloc web: www.elkaliu.cat/
Horari:  
Dimecres, dijous i divendres de 11.30h a 14.30 h
De dilluns a dissabte de 16 h a 20 h
*El divendres fins les 21 h
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 06.09.2022 | 14:08