Salutació de l’alcalde

Us donem la benvinguda a llissadevall.cat, la porta d’entrada digital al nostre municipi. Hi trobareu les notícies més rellevants de Lliçà de Vall, l’agenda d’actes i d’activitats, tant de les organitzades per l’Ajuntament com les del nostre teixit associatiu, la revista La Veu, altres informacions útils, així com la seu electrònica per a fer tràmits administratius.

Lliçà de Vall és un poble plural i divers configurat gràcies al ric mosaic de barris que tenim; amb identitat pròpia, amb valors i generador d’oportunitats. A més, som un municipi vibrant i actiu amb una gran varietat d’entitats i empreses, que treballa amb l’objectiu de posar al centre de tot l’educació, la cultura, l’esport, el medi ambient i la cohesió social.

Des de l’Ajuntament, treballarem per millorar les polítiques digitals i l’ús de les noves tecnologies, per garantir el dret a la informació, la participació, la transparència i l’accés als continguts. Per tant, esperem que la pàgina web de l’Ajuntament us pugui ser d’utilitat.

Gràcies per visitar-nos. Lliçà de Vall té un gran futur per endavant.

Ferran Ballestà i Puertollano
Alcalde de Lliçà de Vall

Darrera actualització: 28.08.2023 | 13:51
Darrera actualització: 28.08.2023 | 13:51