Territori i medi ambient

La Regidoria d'Urbanisme gestiona el desenvolupament del POUM Pla d'Ordenació Urbanística Municipal mitjançant el planejament derivat i la gestió del territori. Entre les seves competències hi figura la informació urbanística, l'exposició pública, la concessió de llicències d'obres, la inspecció i la disciplina urbanística.

L'Àrea d'Obres és la secció de l'Ajuntament que té com a funcions l'execució de projectes d'obra ordinària. La redacció, aprovació i execució de projectes d'obra ordinària tenen com a objectiu la millora de les infraestructures municipals en funció les necessitats de la població.

En aquesta legislatura els principals projectes endegats són:

L'enllumenat de Can Vilardebó, Polígon Industrial El Pla II, Pla Parcial Molí d'en Roure, passera del Tenes, coberta de la pista del Kaliu, gimnàs municipal de Les Llisses, nou casal d'avis. 

L'Àrea de Medi Ambient coordina i planifica la gestió de les polítiques municipals mediambientals i de sostenibilitat, l'estalvi energètic i la gestió de residus.

Els principals projectes endegats són: 

Els horts recreatius, recuperació del rentador, pla de mobilitat (carrils bici), concurs públic per l'ampliació del porta a porta, envasos i cartró, col·laborar amb les escoles amb l'educació ambiental i la sostenibilitat del territori.

Habilitar la porta d'entrada de Lliçà de Vall a l'espai d'interès Natural de Gallecs, catàleg d'espais naturals del municipi.

En resum es tracta d'aconseguir un municipi sensible amb el medi ambient, aconseguir un ambient saludable i desenvolupar un urbanisme conscient i reflexiu amb la realitat territorial, social i ambiental del municipi.

Plaça de la Vila, s/n - 08185 Lliçà de Vall - Barcelona
Telèfon: 938 439 000
Fax: 938 439 375
Lloc web: www.llissadevall.cat
Horari:  
Cal trucar per concertar hora
Darrera actualització: 04.09.2019 | 11:48