Comerç i indústria, activitats industrials, promoció econòmica, ocupació i mercat

Lliçà de Vall presenta un important teixit empresarial als polígons industrials que, juntament amb el comerç al detall, constitueixen les activitats econòmiques principals del municipi.

En conjunt, segons dades de l'últim cens efectuat, hi ha 351 activitats que tenen lloc al terme municipal i que es distribueixen entre els polígons de Palaudàries, La Serra, Cantallops, Can Coll, Les Argelagues, El Perdellot, Can Nadal, El Pla i Els Balzacs.

L'excel·lent comunicació de les zones industrials amb la xarxa viària catalana permet enllaçar d'una manera ràpida amb l'AP-7, l'AP-2 i la C-17. La rellevància de les àrees empresarials queda evidenciada per les bones condicions d'accessos, mobilitat, serveis, urbanització, manteniment i conservació. 

Amb la finalitat de fer conèixer les diferents activitats comercials i industrials de Lliçà de Vall, s'edita i es reparteix anualment La guia

Amb la celebració durant la segona quinzena de desembre del Fira't per Nadal es col·labora amb l'Associació de Comerciants i Botiguers de Lliçà de Vall en la promoció del teixit comercial del municipi.

Amb l'edició de La Guia anual de comerços, serveis i indústries de Lliçà de Vall, també es col·labora en donar a conèixer i fer més visible l'oferta tant industrial com comercial del poble.

També se celebren Jornades de debat i treball comercial adreçades als comerciants i botiguers dins del programa Desenvolupament i Comerç a Lliçà de Vall.

Plaça de la Vila, s/n - 08185 Lliçà de Vall - Barcelona
Telèfon:938 439 000
Fax: 938 439 375
Lloc web: www.llissadevall.cat
Horari:  
Cal trucar per concertar hora
Darrera actualització: 28.04.2021 | 11:59