Programa de Festa Major 2021
Salutació de l'Alcaldessa i de la Regidora de Festes

Arriba l'estiu, temps de Festa Major i de retrobaments a les places i als carrers. L’any passat la Festa va arribar a cada casa i la vam gaudir des dels balcons i finestres, amb molta incertesa però amb el desig que l'any següent tornaríem a fer la Festa Major com sempre, amb la plaça plena de gent, ballant i compartint.

Aquest any no és tampoc com voldríem, però tímidament anem recuperant les nostres festes i, amb elles, les ganes de compartir, de riure, de trobar-nos, de xerrar i també les ganes d’estiu, de carrer i les ganes de Festa Major!

En el programa d’aquest any hi trobareu màgia, humor, concerts, activitats i música per als infants, el jovent i també pels més grans. Us esperem amb la mateixa il·lusió de sempre tot desitjant que gaudiu amb les amistats i la família d'aquest inici d'estiu que ens porta la Festa Major.

Marta Bertran i Ramon, Alcaldessa
Sònia Farrés i Torner, Regidora de Festes

Actes amb reserva prèvia

En aquesta llista trobareu els actes que requereixen de reserva prèvia:

Informacions d'última hora

En aquest apartat podreu consultar les informacions d'última hora sobre les modificacions que pateixi el programa de Festa Major.

  1. El túnel del terror del GEP finalment no es realitzarà. Queda ajornat fins la tardor.
  2. Esgotades les localitats per l'espectacle "Una nit amb el Mag Lari"
  3. Anul·lat el concert de The Tyets, del dissabte 3, per positiu en Covid-19 d'un integrant del grup. S'oferirà una proposta musical alternativa.
MESURES COVID-19

En totes les activitats serà obligatori el compliment de les mesures de prevenció contra la Covid-19:

  1. La mascareta s’ha de dur correctament posada en tot moment.
  2. Caldrà desinfectar-se les mans a l’entrada de cada recinte.
  3. Serà obligatori respectar els seients i l’ordre assignat de les cadires, ja que les activitats seran estàtiques.
  4. De forma general la distància física de seguretat serà de 1,5 metres.
  5. Durant la festa Major, només es permetrà consumir begudes o aliments en aquells espais habilitats per a aquesta finalitat. La restauració local ens ofereixen més espais a l’abast, prop de les activitats, on poder beure o menjar alguna cosa, de manera controlada i acomplint totes les mesures de seguretat.

En cas de detectar possibles símptomes de coronavirus, es fa una crida a l’autoresponsabilitat i el sentit comú i es prega que no s’assisteixi als actes de Festa Major.