Mancomunitat de la Vall del Tenes

Productors, comerços i restaurants en una sessió de networking a la Vall del Tenes

logo

El passat dimecres 2 d'abril de 2019 va tenir lloc a la Biblioteca de Ca L'Oliveres de Lliçà d'Amunt la primera sessió de Networking organitzada pel Servei d'Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes , dins del marc de l'estudi estratègic de dinamització agrícola de la Vall del Tenes. 
Amb el lema "Enxarxa't" , l'objectiu de la sessió va ser el de facilitar l'establiment de sinergies i acords comercials entre les empreses de productes agroalimentaris locals i els establiments de restauració i comerços del territori de la Vall del Tenes (41%) i d'altres territoris propers (59%). La sessió va comptar amb 17 participants representants dels municipis de Lliçà de Vall, Lliçà d'Amunt, Santa Eulàlia de Ronçana, Bigues i Riells, Canovelles, Granollers, Martorelles, Montornès, L'Ametlla del Vallès i Navàs.
Aquesta sessió s'ha adreçat tant a empreses de productes alimentaris i de qualitat interessades a vendre el seu producte a establiments de restauració i/o comerços del mateix territori, com a empreses del sector de la restauració i comerços interessats a incorporar al seu negoci productes agroalimentaris i artesans locals.

Inauguració de la 8a edició del Programa "Accelera el Creixement"

El Servei d'Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes participa en la inauguració de la 8a edició del Programa "Accelera el Creixement" de la Diputació de Barcelona i PIMEC.

El passat dia 12 de març va tenir lloc la presentació de la 8a edició del programa Accelera el Creixement de la Diputació de Barcelona i PIMEC, que té com a objectiu reforçar la competitivitat de les empreses de la demarcació de Barcelona. A la sessió es van presentar les novetats del programa d'enguany i el Servei d'Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes, juntament amb l'Impo de Badalona, van compartir la seva experiència en l'última edició del programa. El SEOVT va exposar les estratègies que van seguir per comptar amb 3 empreses de Lliçà de Vall d’entre un total de 50 empreses seleccionades de la demarcació de Barcelona.
"Accelera el Creixement" és un programa d'alt rendiment que té com a objectiu dissenyar i implementar el projecte de creixement i consolidació de les empreses. Dintre del programa diferents experts i consultors acompanyaran i definiran un programa de creixement empresarial.

Èxit d’assitència a la jornada participativa de la dona organitzada el 6 de març

El Servei d’Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes ha organitzat al Teatre Auditori Polivalent de Bigues i Riells el dia 6 de març la “Jornada participativa de la dona” en la que s’han inscrit més de 50 persones.
La jornada, s’ha orientat al treball de les competències personals i l’autoconeixement, eines essencials en el procés de recerca de feina. Durant el matí, s’ha realitzat l’activitat “Què diu la teva lletra de tu?” on, Núria Gumbau, ens ha ofert coneixements sobre la grafologia com a tècnica de selecció de personal. La segona activitat, “Fes brillar les teves competències”, ha estat dinamitzada per “Milnotes”, experts en Escenografia i Arts Plàstiques i ha consistit en una sèrie de reptes en els quals hem pogut mostrar les nostres pròpies competències, treballant la creativitat, la iniciativa, l’harmonia entre els companys i la presa de decisions en equip.

 

Nova Edició del Programa Obrim Pas'2019

Comencem l’any treballant en una quarta edició del programa OBRIM PAS. Com ja sabeu aquest és un programa que fem en  coordinació amb serveis socials de cadascun dels ajuntaments de la Mancomunitat per donar resposta a una demanda plantejada.

Aquest any el programa té com a OBJECTIUS:

 • Consolidar el programa Obrim Pas com a referent al territori per a col·lectius amb especials dificultats d'inserció laboral.
 • Capacitar als/les beneficiaris/àries per obtenir un lloc de treball.
 • Mantenir la inserció laboral de l’any 2018.
 • Satisfer les necessitats de millora de l'ocupabilitat dels usuaris/àries del programa amb una actuació de qualitat.

 

I, els RESULTATS esperats seran:

 • Mantenir participació de 65-80 persones amb especials dificultats d'inserció (per raó de gènere o de permanència en situació d'atur).
 • 130-160 orientacions individuals
 • 1-2 formacions de millora de l'ocupabilitat (àrea administrativa, TIC o atenció al client, en funció de les necessitats detectades)
 • 29-30% inserció dels participants (29,50% a 2018)

Dins de la temporalització prevista, es preveu contactar en breu amb els departaments de serveis socials per poder mantenir una reunió inicial el divendres 22 de febrer de 2019 en la que es puguin derivar les primeres persones participants.

I per acabar, des del SEOVT

 • Volem aconseguir que aquest programa formi part de l’itinerari tècnic del servei, tot i que sabem que està vinculat 100% a una subvenció.
 • Volem agrair la vostra col·laboració  i coordinació amb el nostre equip tècnic i posar en valor el treball en xarxa intermunicipal i interdepartamental que fem plegats,  doncs són els diferents equips tècnics dels 4 municipis, implicats en el projecte, que sense aquesta coordinació no es podria optimitzar i millorar els recursos que tenim que gestionar.

 

Els efectes del Brexit en les empreses.

Davant la incògnita de com afectarà les empreses la sortida del Regne Unit de la Unió Europea, la Secretaria d’Estat de Comerç, dependent del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, ha llançat una campanya divulgativa per preparar les empreses espanyoles davant la situació provocada pel Brexit. Amb finalitat preventiva, ha preparat una sèrie de fitxes pràctiques per orientar les empreses en funció del seu sector empresarial i la seva relació amb el Regne Unit. Aquest material ja es troba disponible a la web de la Secretaria d’Estat de Comerç. Per a més informació:

http://www.comercio.gob.es/es-ES/brexit/Paginas/Referencias-repercusiones-salida-UK-de-la-UE.aspx   


http://www.ipyme.org/es-ES/UnionEuropea/Brexit/Paginas/PreparacionBrexit.aspx


Els efectes del Brexit. Clica aquí per més informació.

 

Formació "dones que ho podem tot"

El Servei d'Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes ha organitzat la formació "Dones que ho podem tot" adreçada a dones en situació d'atur o cerca de millora laboral.

La formació s'ha realitzat durant 3 sessions amb una durada de 12 hores i 10 assistents del territori, amb l'objectiu de motivar, sensibilitzar i donar eines per afrontar el canvi que suposa cercar i iniciar una nova feina.

Sessió formativa "com aconseguir clients amb la publicitat online"

El Servei d'Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes ha organitzat la formació "Com aconseguir clients amb la publicitat online: mitjans i mètodes efectius de publicitat a baix cost" adreçada a empreses i emprenedors/es del territori.

Amb una durada de 4 hores i 21 assistents, la sessió ens ha donat a conèixer diferents mitjans que tenim disponibles per fer publicitat i ens ha donat eines per entendre el model de negoci de la publicitat online.

Formació per empreses i emprenedors/es: organitza’t amb eficàcia

El Servei d'Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes ha organitzat la formació "Organitza't amb eficàcia: Gestió i planificació del temps" adreçada a empreses i emprenedors/es del territori.

Amb una durada de 8 hores i 10 participants, s'han donat a conèixer recursos i s'ha explicat com aplicar solucions definitives per resoldre el problema de la manca de temps i d'organització.

D'altra banda, les persones assistents han pogut aprendre a gestionar eficientment eines com l'agenda mitjançant diferents tècniques i metodologies que permeten optimitzar el temps i millorar considerablement la productivitat personal i professional.

Formació per a empreses i emprenedors/es: “parlar en públic sense por i amb seguretat”

El Servei d'Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes ha organitzat aquest mes de novembre la formació "Parlar en públic sense por i amb seguretat” adreçada a empreses i emprenedors/es.

S’han realitzat 2 sessions amb un total de 14 assistents del territori amb l'objectiu de conèixer quines són les bases per parlar en públic, treballar aspectes del llenguatge no verbal, aprendre tècniques de comunicació, superar pors i posar tots aquests coneixements en pràctica amb sessions dinàmiques i participatives.

Noves formacions per emprenedors/es

El Servei d'Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes ha organitzat noves formacions per emprenedors/es, mes informació en el següent link:

http://www.seovt.org/single-post/2018/10/26/Formaci%C3%B3-per-empreses-i-emprenedorses

Exprimeix Instagram i Twitter al teu negoci

Actualitat formativa

El Servei d'Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes ha organitzat la formació especialitzada en xarxes socials: " Exprimeix Instagram i Twitter al teu negoci" adreçada a empreses i comerços dels nostre territori.

Amb una durada de 12 hores i una participació de 15 assistents, s'han treballat diferents aspectes d'aquestes eines per treure el màxim rendiment en un negoci, creant perfils i contiguts atractius pels clients, concursos i campanyes publicitàries.

Inici procés selecció Viena

L’empresa Viena, amb col·laboració del Servei d’Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes, inicia el procés de selecció per l’apertura del seu nou establiment a Lliçà d’Amunt

Ahir dimarts va tenir lloc la primera jornada d’entrevistes de l’empresa Viena, en la que van participar prop de 35 joves de diferents localitats, majoritàriament dels municipis de la Vall del Tenes.

Aquesta es la primera de varies jornades previstes, en les que, en col·laboració del Servei d’Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes, s’entrevistaran a joves estudiants, que vulguin formar part del projecte de Viena, i que vulguin compaginar els seus estudis amb una feina a temps parcial i horaris flexibles.

L’equip del Servei d’Empresa i Ocupació ha col·laborat amb Viena tant en la preselecció de candidats, com en l’organització i cessió d’espai per portar a terme la selecció.

Jornades de Foment de l'Emprenedoria als Instituts dels municipis de la Vall del Tenes

El servei d’empresa i ocupació de la vall del tenes (SEOVT) imparteix tallers d’emprenedoria als joves estudiants d’ESO, cicles formatius i batxillerat

Conscients de la importància de fomentar l’esperit emprenedor entre els joves estudiants, i amb la voluntat de facilitar coneixements bàsics en les noves oportunitats que suposa l’autoocupació com a sortida professional, el Servei d’Emprenedoria del Servei d’Empresa i ocupació de la Mancomunitat de la Vall del Tenes posa a disposició dels Instituts del territori diversos tallers i xerrades de sensibilització en emprenedoria per a joves estudiants d’ESO, cicles formatius i Batxillerat.

Les activitats, que tenen una durada de dues hores, es realitzen dins les aules de les mateixes institucions escolars, i són impartides per les tècniques d’empresa del SEOVT especialitzades en el món de l’emprenedoria, sense cap cost econòmic pels instituts.

Els tallers proposats en aquesta edició tenen dos objectius principals: per una banda, motivar la iniciativa emprenedora, fent conèixer als estudiants les seves aptituds, actituds, i habilitats personals, així com les experiències que potencien l’autonomia, la iniciativa i la confiança; i per l’altra, facilitar-los les eines i recursos necessaris per a crear els seus propis negocis, donant informació sobre finançament, formes jurídiques empresarials o les pautes a seguir en la redacció d’un pla d’empresa.

El passat divendres 5 d’octubre ja es va impartir el primer taller a l’Institut El Vern, a Lliçà de Vall, als alumnes de 3r d’ESO; i el dilluns 8 i dimecres 10 d’octubre, als alumnes de cicle formatiu d’Administració (Aula-Empresa) de l’Institut de la Vall del Tenes, a Santa Eulàlia de Ronçana. En les pròximes setmanes, està previst impartir les xerrades a l’Institut Maria de Bell- lloc, a Bigues i Riells, i a l’Institut Lliçà, de Lliçà d’Amunt.

Sessió informativa. Ajut econòmic per a joves que vulguin crear empresa o l'hagin creat recentment

Des del Servei d’Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes

SESSIÓ INFORMATIVA:
AJUT ECONÒMIC PER A JOVES QUE VULGUIN CREAR EMPRESA O L’HAGIN CREAT RECENTMENT.
(Inscrits/es a Garantia Juvenil)

Sessió Informativa:  

Subvenció de 9.100€ per a joves menors de 30 anys que hagin creat empresa recentment o tinguin previst crear-la abans del 15 d’octubre i estiguin inscrits/es al registre de Garantia Juvenil  

Dia: 20 de setembre de 2018 
Hora: 16:30 
Lloc: Centre Civic El Rieral. Bigues i Riells. 

Des dels Serveis Territorials de Barcelona del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya vindran a explicar els requisits i condicions per accedir a la subvenció a tots aquells i aquelles joves que estiguin interessats/des, així com també la forma de presentació de la sol·licitud i altres possibles dubtes. 

Aquest ajut econòmic, que està destinat a joves inscrits/es al programa de Garantia Juvenil, té per objectiu facilitar l’accés a l’autoocupació de les persones joves menors de 30 anys mitjançant l’alta d’autònoms i règim alternatiu.
Us recordem que al SEOVT disposeu un servei d’assessorament i suport en emprenedoria. emprenedoria@mvalltenes.cat    (938415812)
 
Clica aquí per inscriure't
 

Ofertes de Feina Servei d'Ocupació de la Vall del Tenes

Aquí podeu consultar les ofertes de feina del Servei d'Ocupació de la Vall del Tenes.

http://www.mancomunitatvalltenes.cat/

La Mancomunitat respon

Maig, 2018

En vista de la situació dels Centres d'Atenció Primària de la Vall del Tenes, els quatre alcaldes han adreçat una carta al cap de salut pública del Vallès Oriental per tal de trobar solucions

Els alcaldes de la Mancomunitat de la Vall del Tenes, en vista dels problemes de prestació de serveis als Centres d'Atenció Primària de la Vall del Tenes a causa de la manca de professionals, han decidit adreçar-se per carta al Servei de Salut Pública al Vallès Oriental.

Joan Galiano, President de la Mancomunitat de la Vall del Tenes i alcalde de Bigues i Riells; Ignasi Simón, alcalde de Lliçà d'Amunt; Xavier Serrate, alcalde de Lliçà de Vall, i Francesc Bonet, alcalde de Santa Eulàlia de Ronçana, han elaborat un escrit dirigit a Jordi Camp, cap de salut pública del Vallès Oriental, per tal de trobar una resposta per la situació actual.

Els Centres d'Atenció Primària dels municipis de la Vall del Tenes pateixen, des de fa temps, problemes en la prestació dels seus serveis a causa de la manca de professionals que afecta quasi 40.000 usuaris.

A la carta, els quatre alcaldes dels quatre municipis que conformen la Mancomunitat de la Vall del Tenes han volgut mostrar el seu suport als treballadors, a les direccions i a les coordinacions dels Centres d'Atenció Primària de la Vall del Tenes. D'altra banda, han emplaçat el responsable del Servei de Salut Pública al Vallès Oriental a "prendre les mesures adients per tal de trobar una sortida a les circumstàncies actuals".

De la mateixa manera, els ajuntaments de Bigues i Riells, Lliçà d'Amunt, Lliçà de Vall i Santa Eulàlia de Ronçana s'han posat a disposició del cap del Servei de Salut Pública al Vallès Oriental: "per tal d'ajudar: des d'informar de la situació que viuen els Centres d'Atenció Primària del territori, fins a fer pressió per tal de resoldre aquesta situació aliena als veïns de la Vall del Tenes".

Tots quatre alcaldes coincideixen en el fet que el silenci administratiu "no afavoreix ni als ciutadans, ni als professionals, ni a les institucions". Per aquest motiu, han decidit coordinar-se amb els Centres d'Atenció Primària per tal d'organitzar unes jornades informatives amb l'objectiu que tothom pugui conèixer la situació actual i les seves causes.

Joan Galiano, president de la Mancomunitat de la Vall del Tenes i alcalde de Bigues i Riells, ha definit així la posició dels ajuntaments de la Mancomunitat: "Malgrat que no tenim competències en sanitat, per als ciutadans som la primera porta on trucar quan alguna cosa no funciona. Davant de l'allau d'informació i queixes rebudes, els ajuntaments hem decidit actuar per posar de manifest les circumstàncies actuals i trobar una solució. Els ciutadans no poden patir per un error estructural de cobriment de places, i menys, si es tracta del tercer nucli amb més densitat de població del Vallès Oriental".

De fet, els ajuntaments de Bigues i Riells, Lliçà d'Amunt, Lliçà de Vall i Santa Eulàlia de Ronçana tenen previst reunir-se amb caràcter d'urgència amb els responsables del Departament de Salut aquest mateix mes per tal de treballar per canviar la situació actual.

 

Primera trobada de polítics i polítiques de la Vall del Tenes.

Nota de Premsa
Mancomunitat de la Vall del Tenes
Departament de Comunicació
Mancomunitat Intermunicipal de la Vall del Tenes
Camí de la Rovira s/n
08187 Santa Eulàlia de Ronçana
Email: comunicacio@mvalltenes.cat

Més de 30 persones es van reunir aquest dimarts, dia 24 d’abril a la primera “Trobada de polítics i polítiques de la Vall del Tenes”.
Els participants a la jornada van poder apropar-se als diferents serveis amb que compta la Mancomunitat, així com conèixer el nou projecte de l’Escola de Persones Adultes. La escola obrirà las seves portes el mes de setembre al mateix espai on es va realitzar l’acte, l’antiga escola Sant Baldiri de Lliçà d’Amunt.
La trobada, organitzada per la Mancomunitat de la Vall del Tenes, va ser presentada per la directora general dels serveis, Tere Rovira i l’exposició de la situació de la Mancomunitat va anar a càrrec del seu president, Joan Galiano.
El president de la Mancomunitat i alcalde de l’ajuntament de Bigues i Riells, en la seva intervenció, va presentar els diferents serveis, fent un resum de la seva activitat i destacant el gran valor que té en la implicació del territori. Actualment es troben en funcionament l’Escola de Música, el Servei de Empresa i Ocupació, el Programa de Prevenció de Drogues, el Servei de Dones Juristes, el Bus Exprés i l’Institut de la Vall del Tenes.
Joan Galiano va assenyalar també la importància de la Mancomunitat com a ens que permet el desenvolupament de serveis que resultarien menys viables si fossin escomesos independentment pels municipis. En aquest sentit, va remarcar que la Mancomunitat, que es troba avui en dia en el seu millor moment, converteix a la Vall del Tenes en la tercera força a nivell de població de la nostra comarca amb més de 37.000 habitants (per darrere de Granollers i Mollet) i la primera en extensió.
Posteriorment, el tècnic de la Mancomunitat, David Sanitjas, va presentar els vídeos promocionals de l’ens, que es podran veure pròximament, a la nova pàgina web i al canal de You Tube de la Mancomunitat.
Després de la presentació es va poder gaudir d’un refrigeri. L'ambient distès i proper es va mantenir en tota la trobada i va afavorir la interacció entre els diferents assistents.

Contracte de serveis de gestió de l'escola de persones adultes de la Mancomunitat de la Vall del Tenes, per al curs 2018-2019

És objecte del present Plec la contractació, promoguda per la Mancomunitat Intermunicipal de la Vall del Tenes, del contracte administratiu del servei de gestió de l'Escola de Persones Adultes de la Mancomunitat de La Vall del Tenes, per al curs docent 2018-2019.

https://contractaciopublica.gencat.cat/ecofin_pscp/AppJava/notice.pscp?idDoc=31086492&reqCode=viewCn&idCap=28693511&

 

La Mancomunitat de la Vall del Tenes i la Fundació Universitària Martí l'Humà sumen esforços per a prestigiar els autònoms

NOTA DE PREMSA

La Mancomunitat de la Vall del Tenes i la Fundació Universitària Martí l'Humà sumen esforços per a prestigiar els autònoms

Ambdues entitats han signat un conveni per tirar endavant el programa Consolida't, que ofereix atenció i suport personalitzats als autònoms per fer créixer el seu negoci

El President de la Mancomunitat de la Vall del Tenes, Joan Galiano, i el Director de la Fundació Universitària Martí l'Humà, Jordi Salayet, han signat el conveni per dur a terme el programa Consolida't.

Divendres 16 de març del 2018, en roda de premsa a la Casa Consistorial de Bigues i Riells, es va arribar a un acord per tal de prestigiar els autònoms de la Mancomunitat oferint-los un servei personalitzat. L'objectiu del programa Consolida't és facilitar el creixement personal i empresarial dels autònoms. Aquest fi es vol aconseguir a través de la formació i la seva posada en pràctica.

Jordi Salayet ha destacat que "s'oferirà un assessor per cada autònom que li farà un seguiment al llarg d'un any". D'aquesta manera, l'interessat rebrà formació que podrà dur a terme en el seu cas específic i així, optimitzar els seus recursos. Aquesta  priorització, assegura Salayet, "els permetrà millorar en els seus coneixements de gestió empresarial i del seu negoci".

Joan Galiano s'ha mostrat satisfet d'arribar a aquest acord: "És una gran oportunitat i volem fer-la extensiva als quatre municipis, les cinc poblacions que formen part de la Vall del Tenes, ja que és de molt valor i es duu a terme a través de l'Oficina de Servei d'Empresa i Ocupació de la Vall (SEOVT)". Galiano també ha agraït a la Fundació Universitària Martí l'Humà la seva col·laboració i empenta per "poder oferir la màxima qualitat al projecte".

Qualsevol persona que estigui donada d'alta com a autònom (encara que només faci un dia) i tingui moltes ganes. Ara la Mancomunitat de la Vall del Tenes s'adhereix a la iniciativa perquè les persones donades d'alta com a autònom, de Bigues i Riells, Santa Eulàlia de Ronçana, Lliçà de Vall i Lliçà d'Amunt sàpiguen que no estan soles.

Un programa de consolidació empresarial

El programa Consolida't permetrà als seus participants elaborar un pla comercial o de màrqueting i aplicar-los. Aquest fet que permetrà augmentar les vendes, la productivitat i l'eficiència del negoci. També es formarà als participants en TIC a través de l'acompanyament d'un assessor personal que farà de coach i consultor, que analitzarà les fortaleses i àrees de millora per tal de dissenyar plans d'acció per impulsar el negoci. A més, els participants podran assistir de manera gratuïta als seminaris i conferències impartits per la Fundació Universitària Martí l'Humà.

Fa cinc anys que la Generalitat de Catalunya es va adonar que l'autònom català se sentia desemparat. De manera que, conscient de la realitat empresarial, va voler impulsar aquest programa. A les comarques del Vallès Oriental i del Vallès Occidental ja es duu a terme en diversos municipis com ara a Sant Feliu de Codines, a Granollers, a la Garriga o a les Franqueses.

 

 

Conveni de col·laboració Programa Consolida't

Des del Servei d’Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes us volem informar que, juntament amb la Fundació Universitària Martí i Humà, hem signat un conveni de col.laboració per difondre el Programa Consolida’t adreçat a totes aquelles persones autònomes (TRADE o per compte propi) del nostre territori.

 • Aquest programa està 100% subvencionat per la Generalitat de Catalunya.
 • Les persones autònomes que participin en el Programa Consolida’t sereu assessorades en els serveis professionals de la vostre competència.
 • Fins el mes de desembre rebreu formació i tindreu un/a assessor/a que us ajudarà a analitzar i millorar la vostre estratègia empresarial.

Perquè?

–         Per definir la millor estratègia

–         Per tenir més control del negoci

–         Per definir els indicadors del negoci per a prendre decisions

–         Per enfortir i consolidar el teu negoci

–         Per impulsar el teu negoci

Què fareu més concretament?

         Sessions formatives i de Networking (1 sessió inicial de 2 hores i 2 sessions de formació de 4 hores: compte de resultats i pla de tresoreria)

–         Sessions formatives complementàries i optatives (9 workshops específics de màrqueting digital, pressupostos, quadre de comandament..., d’assistència voluntària segons necessitats).  Aquestes formacions també es poden fer online.

o    Introducció Gestió Econòmica

o    Aspectes jurídics i documentals de l’activitat

o    Gestió Comercial i Atenció al Client

o    Gestió Eficaç del temps

o    Elaboració pressupostos i gestió econòmica

o    Màrqueting Digital

o    Networking

o    Comunicació

o    Creixement personal

         Derivació a professionals experts/es qualificats/des per a necessitats molt específiques.

–         Conferències específiques programades per l’Aula d’Empreses de la Fundació

–         Sessions individuals d’assessorament (6 sessions fins el 30 de novembre)

Quins son els requisits per a inscriure’s?

         Ser autònom/a (sense antiguitat mínima o màxima)

–         Haver deixat de ser autònom/a però tenir una altra iniciativa i estar d’alta al SOC com a demandant.

–         Si ets autònom/a societari/a:  tenir una facturació inferior a 500.000€ i no més de 4 persones en plantilla.

Cóm és el procés d’inscripció?

-        Heu de complimentar les dades d’inscripció al següent formulari

         Et fem a mans l’imprès d’inscripció que ens has de tornar

         Et confirmem l’entrada al programa i el calendari de les primeres sessions.

En aquests links podreu veure alguns testimonis:

http://www.consolidat.cat/index.php/consolida-t/testimonis

https://www.youtube.com/watch?v=fjuHqpQjUIY&t=25

 

PER MÉS INFORMACIÓ   també podeu contactar directament  amb la tècnica referent del programa Consolida’t:

                Lali Altés ( Assessora Àrea Ocupació i Desenvolupament Empresarial - Programa “Consolida’t”) Fundació Universitària Martí l’Humà T. 938 605 060- 607 15 19 85 Carrer Banys 38- 40 (La Garriga, 08530)

Si creus que alguna persona coneguda es pot beneficiar d’aquesta edició, no dubtis en compartir-ho.

 

 

 

 

Darrera actualització: 04.04.2019 | 12:25