Joves

Notícies

 • 20 de maig de 2019 Assessorament laboral i formatiu per a joves busques feina

  A partir del proper 22 de maig el Servei de Joventut ofereix un servei d’assessorament laboral i formatiu per les persones de Lliçà de Vall. Aquest suport està organitzat amb el SEVOT i la Oficina Jove del Vallès Oriental i dinamitzat amb l’educador social de la regidoria de Joventut. Demana més informació al Kaliu!

 • 17 de maig de 2019 Caixa d'eines per als equipaments juvenils municipals Logo casal de joves el Kaliu

  Encetem un nou cicle d’activitats formatives a el Kaliu, de Lliçà de Vall.

  Una de les principals línies de treball de l’Oficina del Pla Jove és la d’oferir suport tècnic als ens locals perquè els equipaments juvenils municipals esdevinguin una eina central en el desenvolupament de les seves polítiques de joventut. És per això que engeguem un nou cicle de jornades per abordar qüestions específiques dels equipaments juvenils. El proper 5 de juny celebrarem la primera sessió de la  ‘Caixa d'eines per als equipaments juvenils municipals’, amb el títol ‘ Els equipaments juvenils: nous models de masculinitat’ on es presentaran experiències i propostes metodològiques per a la intervenció des dels equipaments juvenils.

  La INSCRIPCIÓ a aquesta sessió es farà per una d'aquestes 2 vies (només cal utilitzar la que correspongui):

  - El personal adscrit a les administracions locals (electes i professionals) han de fer la inscripció a través de Gestforma [ enllaç al formulari d'inscripció ]

  - La resta de persones interessades en assistir-hi (altres professionals que treballen amb joves, estudiosos de joventut i entitats no adscrits a una administració local) poden fer la inscripció a través d'aquest formulari  [ enllaç al formulari d'inscripció ]

 • 8 d'abril de 2019 Nou Trivial Feminista del Kaliu Imatge Trivial Feminista

  El passat dijous 4 d'abril el Casal de Joves el Kaliu va estrenar un nou joc juntament amb el grup T.E.T.A.S i alguns joves que hi havia a l'espai. Amb motiu del 8 de març i la lluita feminista i per tal de fer una renovació els jocs que hi ha al Casal, es va adquirir el joc "Feminismos Reunidos" . Aquest és el primer joc feminista que ha sortit al mercat en format Trivial. La dinàmica del joc és similar al famós Trivial Pursuit però amb noves categories i temàtiques. En total, 1.200 preguntes sobre la teoria del moviment i el pensament feminista, la conquesta dels drets o sobre dones amb un paper destacat en la història que han estat oblidades del relat.

  Apropeu-vos a passar una bona estona amb ell, ja que a partir d'ara està disponible totes les tardes al Kaliu!

Activitats

Darrera actualització: 17.01.2019 | 17:53