Joves

Notícies

 • 23 de maig de 2018 1a Jornada: "L'Educació en Medi Obert amb adolescents i Joves" Acompanyament extensiu i impacte comunitari cartell

  Dilluns 28 de maig de 9 a 14.30h, 1a Jornada: "L'Educació en Medi Obert amb adolescents i Joves" Acompanyament extensiu i impacte comunitari. 

  Quan parlem d’Educació en Medi Obert no podem deixar de banda la comunitat com eix vertebrador que afecta en la realitat dels i les joves i adolescents amb els quals acompanyem.Aquesta jornada pretén ser un espai d’intercanvi i reflexió respecte a la pràctica diària dels i les educadores de medi obert en relació amb altres agents i a la comunitat. 
  Inscripció:   http://www.llissadevall.cat/ambits/joves/

 • 11 d'abril de 2018 El misteriós cas del dia M: Podràs sortir? El misteriós cas del dia M

  El proper dissabte 14 d'abril de 10 a 20h a la Plaça de la Vila es realitzarà la primera diada de joc cooperatiu. Hi haurà "escape room" tancats i a l'aire lliure. Fes un grup i prepara't per guanyar els reptes!
  Aquí trobareu les bases per participar a la gimcana i els cartells informatius

 • 2 de març de 2018 Reunió Festa Major - Joves

  El passat dimecres dia 28 de febrer es va fer la primera reunió amb els joves del municipi que van voler participar per tal d'organitzar la Festa Major 2018 que serà en les dates 6-9 de juliol.  Aquest grup està obert a la participació de totes aquelles persones que vulguin aportar al desenvolupament de la Festa pensada en clau jove.

Darrera actualització: 02.03.2018 | 13:57