Ses Majestats visiten Lliçà de Vall en una nit de Reis atípica

Dijous, 7 de gener de 2021 a les 12:13

Melcior, Gaspar i Baltasar van visitar quatre emplaçaments del nostre municipi per poder saludar a tots els infants de Lliçà de Vall amb tota seguretat.

Nit d'il·lusió als carrers de Lliçà de Vall amb l'arribada de Ses Majestats els Reis d'Orient. El passat dia 5 de gener, Melcior, Gaspar i Baltasar van visitar el nostre poble en la nit més màgica de l'any per poder saludar a tots els nens i nenes de Lliçà de Vall.

El recorregut dels Reis d'Orient va fer aturada en quatre punts del municipi. Van començar a les 17h a la Plaça Catalunya, seguida de la visita al Casal de Can Prat a les 18h, l'Escola Els Vinyals a les 19h i la Plaça del Voluntariat a les 20h. 

Més tard, els patges reials van visitar diverses cases del poble, concretament la dels infants de 0 a 10 anys empadronats a Lliçà de Vall, i els van donar un regal de part de Ses Majestats. 

La preparació de la nit de Reis ha anat a càrrec de la Regidoria de Festes, que ha comptat amb la col·laboració d'una trentena de persones voluntàries.

Aviat trobareu totes les fotos de la jornada al nostre perfil de Flickr. També podeu recuperar el vídeo de la visita que els Reis d'Orient van fer a l'Ajuntament de Lliçà de Vall en aquest enllaç.

Darrera actualització: 07.01.2021 | 13:49