Servei de Primera Acollida

Dimecres, 30 d'agost de 2017 a les 09:00

Amb l’objectiu de seguir treballant per construir un municipi acollidor, des de finals del mes de Juliol, Lliçà de Vall, amb el suport del Consell Comarcal del Vallès Oriental, disposa del Servei de Primera Acollida, el qual està finançat per la Generalitat de Catalunya i amb cofinançament del Fons Social Europeu.

Aquest Servei de Primera Acollida és un conjunt de recursos i accions que tenen com a finalitat promoure l’autonomia, la cohesió social i la integració, en igualtat d’oportunitats, de les persones nouvingudes, estrangeres i retornades, amb edat superior a l’establerta per a la finalització de l’escolaritat obligatòria i amb resolució administrativa d’empadronament en un municipi de Catalunya. 

A través d’una informació, acompanyament i formació, el Servei de Primera Acollida facilita i garanteix l’adquisició de competències lingüístiques, laborals i de coneixement de la societat i del marc jurídic. Aquestes competències es podran acreditar amb un certificat d’acollida, el qual té utilitat per procediments d’estrangeria i nacionalitat, per buscar feina i per fer valer la vostra experiència i coneixements.

Per a més informació sobre al Servei de Primera Acollida et pots dirigir a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament o contactant amb el Consell Comarcal del Vallès Oriental i preguntant per el/la Tècnic/a d’Acollida.

Darrera actualització: 06.09.2017 | 11:58

Imatges

Consell Comarcal Generalitat de Catalunya