Escola de Persones Adultes de la Vall del Tenes

Divendres, 15 de juny de 2018 a les 12:05

El nou centre de la Mancomunitat oferirà un ampli ventall de formació a partir del setembre

La Mancomunitat de la Vall del Tenes engega  la seva pròpia escola de persones adultes  (EPA) a partir del mes setembre, coincidint amb l’inici del curs escolar 2018-2019. És un projecte que neix de la iniciativa dels quatre municipis de la Vall del Tenes: Bigues i Riells, Lliçà d’Amunt, Lliçà de Vall i Santa Eulàlia de Ronçana, amb l’objectiu de facilitar formació a aquelles persones que no han pogut finalitzar els seus estudis o que simplement volen formar-se més.

Del 18 al 26 de juny es pot tramitar la preinscripció contactant amb l'EPA  presencialment a les instal·lacions del centre (C/ Jaume I, 15-45 de Llicà d'Amunt), per telèfon (trucant al 93 841 46 52), mitjançant  l'enllaç de la sol·licitud: https://goo.gl/forms/6y0tUckmELWAiqPN2  o bé a través del correu electrònic (epavt@mvalltenes.cat).

 A més, durant tot el mes de juliol, de dilluns a divendres, l'EPA obrirà  en el que serà el seu horari habitual ,de les 17.00 h a les 22.00 h, per atendre qualsevol consulta de la ciutadania. L'empresa Ept (Eines per a tothom) , que va guanyar la licitació per a la gestió de l'EPA, hi està treballant de valent perquè tot estigui a punt per el començament del curs .

L'EPA engega amb una gran oferta formativa

El mes de setembre de començaran les classes de Graduat en Educació Secundària (GES-1 i GES-2), dels cursos per l'accés a la universitat per a majors de 25 anys, per a les proves d'accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior. També s'iniciaran el Cicle de Formació Instrumental i l'Acompanyament a l'IOC. L’oferta es tanca amb  classes de Nivell inicial d'informàtica, Nivell d'usuari d'informàtica i de Llengua catalana, castellana i estrangera.

La Mancomunitat de la Vall del Tenes calcula que unes 3.500 persones de la Vall del Tenes són susceptibles de fer ús d’aquest servei.

Darrera actualització: 18.06.2018 | 09:36