Mercat de segona mà i d'intercanvi

Divendres, 6 de novembre de 2015 a les 09:00

Amb motiu de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, el proper 21 de novembre la regidoria de Medi Ambient organitza un mercat de segona mà i d’intercanvi a la Plaça de la Vila. És una activitat oberta a tothom i es podrà participar de forma individual o com a entitat. Aquesta activitat ofereix l’oportunitat de revendre, intercanviar o regalar objectes que encara són útils i que ja no els fem servir. D’aquesta manera, es redueix el nombre de residus que es generen i s’estalvien els recursos que es necessitarien per fabricar-los de nou.

Paral·lelament a aquesta activitat es realitzarà diferents tallers demostratius de reutilització de materials, un taller de cuina d’aprofitament i un altre de costura de supervivència per allargar la vida de la roba.
També durant tota la Setmana Europea de la Prevenció de Residus (del 21 al 29 de novembre) a la Deixalleria Municipal i dins la campanya Deixallibres, es podrà portar, agafar i intercanviar llibres.
Per participar al mercat de segona mà i d’intercanvi s’ha de fer la sol·licitud al registre general, mitjançant instància telemàtica, o a l’a/e mediambient@llissadevall.cat indicant totes les dades personals i de contacte. El termini màxim és el dia 19 novembre.
Per participar als tallers cal fer la inscripció prèvia per telèfon al 93 843 90 00 o a l’a/e mediambient@llissadevall.cat indicant totes les dades personals i de contacte. Les places dels tallers són limitades.

Darrera actualització: 20.11.2015 | 12:09